prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG mi to iste prepáči, že v tejto téme sa zamyslím nad niečím iným. Napísala by som to aj do pripomienok, ale žiaľ neregistrovaní tam nemajú prístup. Kladiem si otázku, aký význam má registrácia, keď, ak sa nemýlim, registrovaný môže prispievať aj ako registrovaný, ale aj ako neregistrovaný. Neviem ozaj či sa mýlim, ale napríklad som si všimla, že rachab, ktorá založila náboženskú tému, diskutovala v nej ako neregistrovaná a v pripomienkach je už označená na zeleno ako registrovaná. Neviem či je správne posudzovať niekoho znalosti a schopnosti podľa toho či je registrovaný alebo nie. Registrovaní sú tí múdri, rozumní, ktorí nedokážu nič zneužívať a preto treba témy uzamknúť? Zneužiť sa dá všetko, tí ktorí sú vulgárni, vulgárni aj ostanú a nemyslím si žeby im v tom zabránila registrácia. Tisíc ľudí, tisíc názorov a každý si myslí že ten jeho názor je správny. Ak niekto založí nejakú tému, musí počítať aj s inými názormi, aj kritickými pokiaľ to neprerastá do vulgarizmu a nie potom fňukať a žiadať tému vymazať. Rozhodnutie čo je správne a čo je nesprávne by preto malo byť na rozhodnutí administrátorov a nie diskutujúcich. Prípadne ak je nejaká pochybná téma, ktorá nespĺňa podmienky tohto fóra, stačí ju iba označiť, ale nekomentovať. Nech rozhodne administrátor. A ak by to malo byť spravodlivé, tak potom nech administrátor vo svojich podmienkach rozhodne, že všetci musia byť na tomto fóre povinne zaregistrovaní. A nie deliť ich na zelených a.....:))
Veľa ľudí má určité zdravotné problémy, a je pre nich ľahšie zostať v anonymite. Ľahšie sa im o svojom zdravotnom probléme píše a diskutuje.V tom vidím hlavne pomoc slobodnej anonymnej diskusie.
Mila Mirka. Dakujem za pomoc, no to cislo uz neexistuje. Nevies mi poradit, kde by som mohla zohnat taketo doplnky? Uz mi nevedel poradit ani RNG :o(( Dakujem za odpoved.
mirka 23--- a odkial su? to su tie od rng?
mirka 23---- ako videla som teraz tieto probiotika prvy krat,ale posobia na mna (obal a tak) ako take vyrobky, co su na pochybnych strankach, na svaly, erekciu a tak...