Otázky na RNG

mirka 23

Marissa, probiotiká som si objednala z obchodu RNG z Lučenca, poslali mi to na dobierku. Dole som už písala kontakt.

mirka 23

Verka, neviem či si už objednávala u RNG, ale Probiotika a zinok ešte majú, na ďalšie veci sa popýtaj predavačky. Tu je kontakt 0911279694
Lacnejšie a lepšie probiotiká asi na Slovensku nenájdeš a zinok tiež.

marisssa

mirka 23----pozrela som si tie probiotika..ako si ich kupujes?odkial?vyzeraju, tak lacno, nemam rada tie vyrobky.ale su asi dobre(veru,nesud podla obalu a znacky).si s nimi spokojna?

verka

RNG dakujem za rychlu odpoved. Je mi luto, ten chaparal neviem zohnat. Skusim este ten zinkosel a probiotika doplnit dalsimi vyrobkami. Snad to pomoze. Je mi to luto, ze Vam to tak vyslo s tymi obchodmi. Vela zdravia prajem.

RNG

marissa, celiakia je choroba s neschopnosti rozlozit gliadin. Obvykle je to sprevadzane aj zlym travenim aj inych veci.
Pri zlom traveni sa do tela dostanu rozne latky, ktore telo nevie spracovat, tj vedie to k zamoreniu a zapalom.Samozrejme sa to prejavi aj oslabenou imunitou(telo je oslabene, imunita trpi)
Preto tu zdoraznujem enzymi pre celiacov aj ked sa dokonale vyhybaju lepke a roznym inym skodlivym prolaminom

RNG

verka, virusy hpv su prakticky nemozne zlikvidovat, ale potlacit ich cinnost natolko, ze nedostanu moznost skodit je mozne roznymi antiviralnymi, ktore som v pribuznych temach casto menoval.
Osobne som za zinok, selen, vitaminC a probiotika s obsahom Lactobacilus Bulgaricus pre kazdeho. Naviac pre tych co maju viralne problemy niektore z druhych menovanych(aloe, astragalus extrakt z olivovych listov, lapacho a samozrejme najsilnejsi co poznam, chaparal.)
Kde ich zozenies, to ti nepoviem, mal som ich v obchodoch vsetky aj ja, ale pre nedostatocny zaujem obchody mali privelku stratu a musel som sa po 4 rokoch toho vzdat. Lutujem, ale viac strat si uz nemozem dovolit.
Naviac schvalovanie na Slovensku, to je kapitola sama o sebe.....

marisssa

RNG--- ja nemam zamorene creva, ani nepocitujem nejake problemy, no mam celiakiu a velmi oslabenu imunitu preto beriem tie probiotika....

marisssa

mirka 23--- no zla info,o tych probiotikach,to ozaj neviem,kde to pisu..nevadi..kedze je pisane 20mld.no lenze v tych rng - doplnkach sa ja vobec nevyznam..