Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

RNG

Maria, to vsetko maju na vine plucne chlamidie, ktore znizuju imunitu podstatne, takze sa ta chyta naraz viac chorob. Zialbohu na ne atb su neucinne a tym ze atb znicia probiotika, este viac ti oslabia imunitu.
Odporucam ti brat dlhodobo, extrakt z olivovych listov, z obsahom 3 x 300 mg oleuropeinu, tiez kvapky samento coumanda a banderol(2 x 15 kvapiek z kazdeho.
Kedne mas viacej sekundarnych nakaz, musis bojovat aj proti nim pitim roztoku citricidalu, branim oreganoveho oleja v kapsiuliach a samozrejme odmaskvacov ako NAC(2 x 600 az 1200 mg) propadne aj serrpapeptazy,( 3 x 120 000 ) A samozrejme mikrovlakniny a probiotika na podstatne zvysenie imunity
Mas poriadny pech!

RNG

Na streptokoky pomaha pit roztok citricidalu(praveho) a tiez si ho kvapkat do nosa, , na heamophylus treba skor oreganovy olej a NAC, alebo serrapeptazy, kdeze tento sa vie zdruzovat do vacsich celkov a spolocne branit, tj treba ho odmaskovat.

maria-2016

a este som zabudla ze mam aj Klebsielu....a keby ste boli taky dobry a vysvetlili mi co je to CMV v mojom pripade...teda co sposobuje??? ani jeden lekar kde chodim mi to nechce vysvetlit....mam strasne pocity na kozi akoby mi tisicky ihiel bodali a citim palenie....

maria-2016

Chcela by som Vas poprosit o radu...Mam CMV vysoke igg 2400...G+ kokyv retiazkach-poz. G-kokobacily-poz. dlazdicovy epitel...menej ako 10/zor.p....leukocyty.....menej ako 25/zor.p.......alfahemolyticke streptokoky..nalez,,,Neisseria sp. nepatog....haemophilus parainfluenzae viac ako 10*5cfu/ml....brala som uz 13 druhov antibiotik...a vsetko to zacalo vlani s plucnymi chlamidiami. vyoperovali mi aj krcne mandle a od vtedy mam v hrdle pocit telieska a strasne hlieny vytahujem a vypluvam. Mamchronic. a aj akutne lym. uzliny okolo usi az do karotickeho systemu. pridala by som aj to ze mi diagnostikovali tetaniu tazkeho stupna s hypervent...vedeli by ste mi prosim Vas poradit? kupila som si citricidal a imunoglukan na imunitu...

PF2014

Ahoj RNG,tak som včera písal o tej bolesti hrdla, a o tom, že nemám teploty, ale dlhodobé bolesti, dopadlo to nasledovne. Dneska som si bol po výsledky krvi a výterov. ASLO v poriadku, CRP v poriadku, krvný obraz tiež, EBV, CMV, v poriadku tiež. Výter z krku negatívny, vzorka odlúpeného čapu z hrdla na mikrobiológii, ale ukázala niečo úplne iné.

Výsledky : Streptococcus beta- hematolytický non A non B
Haemophilus parainfluenzae

Vedel by si povedať niečo viac o tých baktériách? Doktorka mi na toho streptokoka dala penicilín na 10 dní, ale ja som o takom druhu streptokoku ešte ani nepočul, vôbec neviem, čo je to zač. A ten haemophilus si nejako nevšímala, nedala mi na to žiadne lieky, len na to prvé. Aspoň vidieť, ako nespoľahlivý je výter z hrdla, podľa neho žiadne baktérie, podľa čapu z hrdla ale presný opak. Ozaj sa dnes nedá ničomu veriť.

RNG

Vytery sa robia na specificke bakterie, ktore zrejme nemas., alebo ich nezistili.
Ale kvasne a plesnove kultury, co sa vedia zivit hlenami zrejme mas
A na tie je ucinny oreganovy olej , NAC a serrapeptaza.
Kedysi lekari natreli mandle jodovou tinkturou a bolo casto po probleme.

RNG

Nataly, nie. Jablcny ocot a sitro mozu trosticku vybielit znamienka, cesnak ich dokomca moze ciastocne odleptat, ale nie prilis.

PF2014

Ahoj RNG, mám problém, dlhodobé bolesti hrdla, čapy v hrdle, teplotu nemám, CRP v poriadku, výter v poriadku, o čo môže ísť?? Nechápem dôvodu, keď nemám teplotu ani vo výtere nič nie je.