prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Ahoj Redka...neurologicka vie co mi predpisal psych. ..a to prehananie mam iba teraz ako som zacala pit citricidal.....a ten vitamin D mam 9,04 a mal by byt 30-80....beriem od neur.napisane Alpha D3 vecer 1 tbl...no K mi nenapisala...
Ahoj, mam tri tyzdne zvysenu teplotu okolo 37, vzdy vecer okolo deviatej je to uz v norme. Zacalo sa to bolestou v hrdle a teplotou, ked teplota neklesla isla som k doktorke, ta mi predpisala antibiotika, ktore mi nezaberali a nakoniec z CRP vysetrenia sa doslo na to, ze to mam virusove, odporucila mi teda vitaminy a vylezat. Stale to nepreslo, uz som z toho zufala, toci sa mi hlava, som slaba a mam problem jedlom, byva mi zle, pocitujem taky tlak na hrdle a casto potrebujem odgrgavat. Pri liecbe antibiotikami som mala aj reakciu na jedlo, na cestoviny so syrovou omackou, bolo mi z nich velmi zle. Strasne palenie na zaludku a na jazyku taky neopisatelmi pocit, ako by nieco stiplave a vzadu na chrbate pod krkom strasnu palavu. Co by si mi odporucil ako mam moj stav riesit? Vysledky krvi, moc i vytery z nosa i hrdla mam ok. Este cakam na jedny vysledky z krvi, budu asi o tyzden. DAKUJEM
A tan vit d mas na akej hodnote ked mas hypovitaminozu d? Skus doplnit aj ten spolu s k2 ale toho dcka vyssie davky....
Maria ked tak pozeram na ten zoznam lieciv, tak ta moze prehanat aj z nadmerneho prijmu horcika.. Mas tam magnerot a magne b6 dokopy 5 tabliet horcika.... Aj ked oba lieky maju inu formu horcika.. Neurolog vie co ti predpisal psychiater?
Pozerala som stranku iherbu a chcela by som sa spytat ktoreho vyrobcu mi odporucas nakolko ich je tam viac
moze byt ze mam este aj nieco ine? EBV som prekonala a ostatne vysledky som mala ok.....co mi radis , co si mam dat este vysetrit?? uz 2 rok chodim k lekarom a kazdy mi pise lieky....ja ti napisem co vsetko beriem a pripadne by som ta poprosila o tvoju liecbu....tak psychiater: Helex sr 1mg, Sertralin Actavis 50mg,Mirzaten 15mg, Magne B6 3x1, Neurolog: Tebokan 2x1, Gabapentin300mg, MilgammaN 2x1, magnerot2x1, Guajacuran 3x1, Ascorutin, a ja som si kupila Imunoglukan P4 H beriem 3 tbl. a teraz uz 3 den pijem citricidal. No dost ma prehana. Je to v poriadku??? mala som aj 3 mesacnu kuru chlorelou. uz ozaj neviem co dalej . teraz ma posielaju k reumatologovi, ktory mi urcite da dalsie lieky. Z krvnych vysetreni mam vyssie hodnoty CEA- 5,84, fT4- hran. nizsie, celkovy protein nizsi, vysiu hod. ser amylazy, a hypovitaminozu D,,tak toto mam asi tak vsetko co mi zistovali,,,dali by sa tie lieky nahradit tvojou liecbou????
Mily RNG...pecitala som si o CMV na tvojej stranke vsetko....a zial musim povedat ze popis o tom co vsetko sposobuje CMV sedi na mna...zapal zaludka, pankreasu, criev, hrdla, usi, bolesti a horenie pravej polovici hlavy, zapal kosti ,nervo. sustavy, distonia svalstva a slachy sa mi akoby skracovali.teda bolest po celom tele...depresie, autoimunita st. zlazy a nadoblicky...oci, a tetania tazkeho stupna, palenie a pichanie koze, mravcenie, naval horucavy, osteochondroza, na mozgu chron. kalcifikaty., panicka porucha.....urcite som nieco vynechala, ale myslim si ze toho je tu dost. konecne rozumiem tomu co sposobuje CMV....
velmi krasne dakujem za odpoved....samozrejme mam viac zdravotnych problemov...ale o tom az neskor.....a asi ako dlho mam brat citricidal? Mam ho vraj originalny zakupila som si ho zo stranky ktoru si odporucil ty.....a este jedna otazocka...da sa z tychto mojich virusov a bakterii dajako dostat???dakujem ti krasne za odpoved...
A kedzne mas znicenu imunitu, tak sa ta drzi aj virus CMV(cytomegalovirus, a zrejme aj ine...) Takze si zaroven musis posilnovat viralnu imunitu, na co ti cast pomozu probiotika, a inac pozri cez Google.sk a mojim nickom a slovom herpes , ako sa branit proti roznym virusom.
Pridam tam aj monolaurin(2 x 5 gramov) aj colostrum(2 x 15 gramov v tvojom pripade, aspon nakratko) a 2 x 3 kvapky lemon grass oil, zamiesat do mixov.