prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG pozdravujem, neviem akosi rozohnať - roztopiť - zlikvidovať bolesť na hrudníku ( upchaté cievy ) mojimi prostriedkami a idem prejsť na tie fybri. enzýmy- nattokinazu, len už by som ju potreboval - odporuč dobrý výrobok a aby som to zohnal do pár dní, vďaka
jarry9@centrum.sk
P.s- môžem dať na hrudník horčicový fľajster? Lecitín, hloh, tinkt. z medvedieho cesnaku, konopný olej atď beriem každý deň stravu som upravil a pohybu mám dosť...
Ma ho iherb, swanson a plno inych obchodov.
Davaj jej najmenej 4 gramy z toho spomenuteho denne, to su len 2 kapsule. Colostrum odporucam pre tych co to musia serioazne brat najmenej lyzicku 2 x denne, hlavne novozealandskeho kvalitneho praskoveho firmy Symbiotic, ktorej balenie 595 gramov sice je na pohlad drahe, ale na konecny obsah, tj pocet davok lacnejsie, nez ine zdroje.
Na Novom Zealande sa kravy pasu volne na pasi,na divokych prirodnych lukach, bez hormonov, antibiotik a inych "prikrmoch", preto maju najzdravsie mlieko, maslo, maso a samozrejme aj Colostrum.
RNG ďakujem za radu na konkrétny výrobok, to presne som potrebovala aby som nekupovala niečo drahé a málo účinné ...a chcem sa ta opýtat ten pancreatin ako som spomínala nižšie.. aké jej mám dávat dávky?
a vieš mi poradit aj konkrétny colostrum? to by bolo super,lebo ak má niečo brat tak nech viem že to aspon nejaké účinky
Beta glukany sa pouzivaju na zvysenie imunity a liecby rakovin a tazkych chorob uz od rokov 1980tych
Moji lekari odporucaju davku 3 x 500 mg intenzivne, a 2 x 250 mg udrzobne. Ja sa drzim skor rad lekarov, nez vyrobcov, a v tomto pripade farmaceutov,, ktorym su doplnky neziaduca konkurencia.
Aky je ten farmaceuticky vyrobok, neviem, ale ucinnost betaglukanov velmi zxavisi od velkosti-dlzke retazca polysacharidov, co vlastne betaglukany su. Preto sa nemusis bat predavkovania a davat pozor, aby si kupovala produkty mikronizovane, tj take, kde je retazec dost kratky na absorbciu,,inac je to neucinne. Ja obvykle odporucam dnes napr vyrobok firmy NOW, beta-glucans with imune enhancers, kde mas aj trosticku mikrovlakniny arabinogalaktanu, co je tiez ucinne v obrane proti rakovinam.
Inac ja si davam arabinogalaktan(vysusena stava zo stromu smrekovec opadavy/larix deciduosa/larch)aj do mojich kazdodennych drinkov , co nosim so sebou miesto vody, lebo zahustuje vodu menej, ako ine mikrovlakniny, ako psylium, pektiny inulin a ine.
Mikrovlakniny su velmi dolezite, lebo nielenze cistia a absorbuju v crevach rozne toxiny a pomozu vynasat zamorenu zlc von, ale najma ze zivia nase uzitocne probiotika, ktore vyrabaju az 70% vsetkych obrannych latok pre telo, tj viac , nez je samotne telo schopne. preto je klucove pri imunite ich co najviac podporit a obcas dosadit aj nove.
RNG ďakujem, čiže ten pancreatin 4x500mg som si už pred týždňom objednávala pre seba kôli cystám, tak vlastne ho môžeme brat spolu...teda ja 3x2tabletky pred jedlom a jej takú istú dávku alebo aké dávkovanie? ( má 13 a 40 kg)a ked píšeš že vela vitamínu C...mám pre nu už objednaný Ester-C, 1000 mg with Citrus Bioflavonoids takže kolko z neho? 3x1000?
RNG prosím ťa nechala som Ti ešte jeden odkaz nižšie, ale asi si si nevšimol nemôžeš mi poradit či je toto dostačujúci beta glukán pre ňu?
www.detoxipan.sk
angie, bezne silne zivocisne enzymy, ako pancreatin 4x 500 mg, a Digest Platinum, (oboje firmy NOW foods), ktory obsahuje enzymy rastlinne a fungalne.Dostanes to napr cez iherb.com alebo ine e-predajne.
Tieto pouzivam oboje aj ja na zlepsenie travenia(stary clovek) a cistenie tela. Na travenie ich beries s jedlom, na cistenie tela na prazdny zaludok 2 hodiny pred jedlom, hojne zapit.
Ale mozes tak isto najst napr enzymy firmy Best, ti maju tiez niektore vynikajuce doplnky, ja kupujem od swansonvitamins.com, ale ti maju zialbohu na Slovensko znacne vysoke postovne lebo pouzivaju drahsiu postovu sluzbu.
RNG a ešte prosím ťa :) ktoré enzýmy napr. od firmy NOW by si mi pre ňu doporučil?
RNG prosím ťa je toto dostatočná dávka betaglukánov v tomto prípravku?
už som Ti písala ohladom dcérky má 13 a Ataxiu telangiectasiu čiže silne oslabená imunitný systém a vysoké riziko nádorvých ochorení..akú dennú dávku jej môžem dávat ma 13 a 40 kg?
ďakujem
Neviem , co za GSE produkt mas, to co tu odporucam je produkt firmy NutriBiotic a prichadza v 60 a 120 ml nadobkach s kvapkacim uzaverom, a to ma 33% originalneho citricidalu.
Rozne napodobneniny maju rozne ine obsahy a ucinnosti.Takze sa na ne nemozem vyjadrit.
Kvapky su zhruba 0.035 ml, takze je ich velmi vela aj v malej flasticke.