prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Angie, colostrum je potrava pre telata s vyskym obsahom obrannych latok,a luidia zistili, ze sa im to casto tiez hodi. Osobne nemam nikoho, co by to bral dlhsie ako 2 mesiace, to ale neznamena, ze sa to nemoze brat aj dlhsie, to je jedine co som chcel naznacit. Ako potravinovy doplnok nema ziadne postranne ucinky a nikde som nevidel podlozene upozornenie, ze by sa mal prerusit pouzivat z nejakych dovodov. Teda okrem "autoimunnych chorob", kde lekari "liecia" potlacanim imunitnych reakcii a tam tvrdia, ze zvysovanie imunity je v tom pripade skodlive. Samozrejme , tvrdia to bez vyskumnych podkladov takze to beriem cele ako JPP(jedna pani povedala...)
Ze to tvrdia lekari s diplomom este neznamena, ze to musi byt pravda, ked to nemaju nijak dokazane.
RNG
ahá, takže colostrum jej nemám dávat dlhšie ako dva mesiace? prosím porad mi lebo s tým nemám noazaj žiadne skúsenosti
angie, o dlhsom pouzivani colostra nez 2 mesiace neviem, ale betaglukany v udrzobnej davke beru ludia napr vo Svedsku aj vyse 20 rokov. Ked to potrebujes, tsk to potrebujes, co sa da robit.
Poznas to na merani poctu roznych bielych krviniek a ich aktivity
orol, podobne.
RNG
prosím ťa, keď dcérke nasadím ten betaglukán a colostrum, môžem to robiť tak že jej dám za jeden polrok 3 mesčnú liečbu, potom pauzu 3 mesiace a zase 3 mesačnú liečbu? je to aj tak účinné? pretože je to dost finančne náročné, alebo je to treba nonstop brat?
Veľavážený pán Inžinier ( RNG ) veľmi si ma potešil a urobil mi radosť v srdci. Kiež by bolo viac takých vzácnych ľudí, ako si Ty. Želám Tebe,ako aj rodine trvale všetko dobré.
ahoj ak mate nazor na malinovy keton co teraz leti ako novinkana chudnutie e to pravda ci zase zrac penazi???dakujem a zelam krasny den
RNG
našla som na iherb tento Symbiotics, Colostrum Plus, Powder, 21 oz (595.3 g) cena 63,24 je to ten čo si myslel? takže denne z neho má užívat 1 lyžičku dva krát denne? nevieš ako dlho pri takomto dávkovaní vydrží? aby som vedela kolko balení objednat aspon na 3 mesiace lebo je to dost drahé, tak nech aspon poštovné nepreplatím
Orol napisal som ti. Ked nemas nic lepsieho, hocijake enzymy su lepsie , ako ziadne. SUROVY Ananas, najma pri stopke ma bromelain, papaja ma papain, stava zo surovej cvikle je tiez bohata na enzymy, tj ber nieco aspon, pokial sa nedostanes k nattokinaze, lubrokinaze alebo aspon serapeptaze.
Ja pri podobnych pocitoch pre istotu dnes zoberiem narazove az 10 000 FU nattokinazy, pre istotu. Inac beriem le 3 x 4000, ked nezabudnem.
Ale ja ako cukrovkar DM2 a povodom Stredoeuropan mam hustu krv a hromadu drobnych zrazenin v nohach, hlavne v kapilarach pod clenkom v celej slapaji.Takze u mna je to zivotna nevyhnutnost.
Oprava: lecitín samozrejme každý deň neberiem ( 2-3x do týždňa ).