Otázky na RNG

RNG

Angie, colostrum je potrava pre telata s vyskym obsahom obrannych latok,a luidia zistili, ze sa im to casto tiez hodi. Osobne nemam nikoho, co by to bral dlhsie ako 2 mesiace, to ale neznamena, ze sa to nemoze brat aj dlhsie, to je jedine co som chcel naznacit. Ako potravinovy doplnok nema ziadne postranne ucinky a nikde som nevidel podlozene upozornenie, ze by sa mal prerusit pouzivat z nejakych dovodov. Teda okrem "autoimunnych chorob", kde lekari "liecia" potlacanim imunitnych reakcii a tam tvrdia, ze zvysovanie imunity je v tom pripade skodlive. Samozrejme , tvrdia to bez vyskumnych podkladov takze to beriem cele ako JPP(jedna pani povedala...)
Ze to tvrdia lekari s diplomom este neznamena, ze to musi byt pravda, ked to nemaju nijak dokazane.

angie77

RNG

ahá, takže colostrum jej nemám dávat dlhšie ako dva mesiace? prosím porad mi lebo s tým nemám noazaj žiadne skúsenosti

RNG

angie, o dlhsom pouzivani colostra nez 2 mesiace neviem, ale betaglukany v udrzobnej davke beru ludia napr vo Svedsku aj vyse 20 rokov. Ked to potrebujes, tsk to potrebujes, co sa da robit.
Poznas to na merani poctu roznych bielych krviniek a ich aktivity

angie77

RNG

prosím ťa, keď dcérke nasadím ten betaglukán a colostrum, môžem to robiť tak že jej dám za jeden polrok 3 mesčnú liečbu, potom pauzu 3 mesiace a zase 3 mesačnú liečbu? je to aj tak účinné? pretože je to dost finančne náročné, alebo je to treba nonstop brat?

orol

Veľavážený pán Inžinier ( RNG ) veľmi si ma potešil a urobil mi radosť v srdci. Kiež by bolo viac takých vzácnych ľudí, ako si Ty. Želám Tebe,ako aj rodine trvale všetko dobré.

ema280

ahoj ak mate nazor na malinovy keton co teraz leti ako novinkana chudnutie e to pravda ci zase zrac penazi???dakujem a zelam krasny den

angie77

RNG
našla som na iherb tento Symbiotics, Colostrum Plus, Powder, 21 oz (595.3 g) cena 63,24 je to ten čo si myslel? takže denne z neho má užívat 1 lyžičku dva krát denne? nevieš ako dlho pri takomto dávkovaní vydrží? aby som vedela kolko balení objednat aspon na 3 mesiace lebo je to dost drahé, tak nech aspon poštovné nepreplatím

RNG

Orol napisal som ti. Ked nemas nic lepsieho, hocijake enzymy su lepsie , ako ziadne. SUROVY Ananas, najma pri stopke ma bromelain, papaja ma papain, stava zo surovej cvikle je tiez bohata na enzymy, tj ber nieco aspon, pokial sa nedostanes k nattokinaze, lubrokinaze alebo aspon serapeptaze.
Ja pri podobnych pocitoch pre istotu dnes zoberiem narazove az 10 000 FU nattokinazy, pre istotu. Inac beriem le 3 x 4000, ked nezabudnem.
Ale ja ako cukrovkar DM2 a povodom Stredoeuropan mam hustu krv a hromadu drobnych zrazenin v nohach, hlavne v kapilarach pod clenkom v celej slapaji.Takze u mna je to zivotna nevyhnutnost.