Otázky na RNG

Lenka Matusako

Kukla som neake clanky o l -cystein vraj sa nachadza at v cesnaku a cibuly ale zarazilo ma,ze ho vyrabaju z ludskych vlasov a pridava sa do muky :-(

Lenka Matusako

Dakujem krasne ,prosim Ta a vitamic c vo forme tabliet alebo staci citron a ovocie a l-cystein zozeniem v lekarni?dakujem za Tvoje vzacne rady.

RNG

Osobne odporucam podobne , ako na krcove zily, cistenie ciev, riedenie krvi a posilnovanie stien ciev roznymi antioxidantami, najma bioflavonoidmi, ale aj inymi a samozrejme brat vitamin C a L-cystein na tvorenie dlhych kolagenovych vlakien, co je vlastne nosna kostra vsetkych makkych tkaniv v tele.

RNG

Tu mas viac okolo toho, je to akoby varikolozna cieva v miesku, ktora moze narobit problemy a riesi sa to rozne, nie len operacne, pozri na
en.wikipedia.org
kde spominaju nechirurgicku, Gat-Goren metodu, kde cez kateter nastreknu nieco , co zablokuje tu zvacenu cievu,alebo embolizacia, kde ciastocne zapchaju cievu, co tam vedie.
Celkove ale varicocella nie je ziadne ohrozenie zivota, ale pripadne moze znizit tvorenie spermii.

Lenka Matusako

predchadzajuce clanky su z chybou:-DDobry den pan RNG, chcem Vas poprosit o radu.Priatela pobolievalo v mieskoch tak som ho donvila ku doktorovi,ktory mu diagnostikoval varikokelu na jednom a vraj nepomoze nic len operacia a to sa nam nepaci.Zatial mu trham jarnu zihlavu,bolesti ustupili.Prosim poradte z coho ta choroba vzniaka a ako sa da vyliecit,krasne dakujem Lenka

RNG

Pancucha, musis jest menej cukrov a sacharidov, najma menej vyrobkov z bielych jemnych muk. A kazdemu radim brat mikrovlakniny a dosadzat si probiotika. To ti po case vytlaci rozne skodlive mikroby z criev. ked to chces robit velmi ryzhlo, tak prejdi na bezsacharidovu dietu, ber miesto sacharidov kokosovy olej a ber oreganovy olej v enterickych kapsuliach taky, ako ma napr firma NOW, davka 3 x 2-3 kapsule s jedlom. Pomaha aj enzym Candex, ktory treba brat na prazdny zaludok s hromadou vody.
Mikrovlakniny dostanes aj doma z firmy Vemica, ine ako arabinogalactany, modified citrus pectines a glucomannan ja osobne kupujem z firmy swansonvitamins.com
Su aj rozne ine ako rozne stavy zo stromov a krikov aj z morskych rastlin(pod menom "Gums", alebo alginaty), ktore sa pouzivaju v potravinarstve ako zahustovadla.

RNG

Najlacnejsi je enzym na trhu, tj zmes roznych , podobne ako vylucuje aj nas pancreas, je aj ako forma doplnkov pod menom Pancreatin.
Ucinne davky su od 2 do 6 gramov ekvivalent. Tj napr produkt firmy NOW, Pancreatin 4 x 500 mg, tj obsah jednej kapsuli je ekvivalent 2 gramov pancreatinu

RNG

Nerozumiem otazke. Serrapaptaza je proteolyticky/bielkoviny rozbijajuci enzym pouzivany v tele na odhlienenie, odmaskovanie, riedenie krvi a rozbijanie krvnych zrazenin. Nie je to enzym pouzivany na bezne travenie
Probioticke zmesy sa dost prudko vyvijaju, zasadne v poslednom case odporucam take, co su kyselinovo a tepelne odolne, aby sa dostali zive do criev. Dobry je napr produkt firmy Healthy Origins, ktory obsahuje 8 roznych kultur v celkovom mnozstve 30 miliard(bilions v anglictine), tiez hodne drahy Theralac cenove pristupnejsi produkt firmy Yarrow pod menom Yarro-dophilus EPS

Najčítanejšie články