Otázky na RNG

RNG

Betain beries len spolu s jedlom a davka je podla toho ake velke je jedlo a kolko tvoje telo zaostava vo vyrobe. Moze to byt len jedna kapsula/tabletka, ale moze to byt az 3 pre takych co sa im vobec netvoria kyseliny v zaludku.
To iste plati na enzymy. Ale na precistenie tela mozes brat enzymy aj na prazdny zaludok.
Dobra rada je s jedlom nepit, aby si si nerozriedila kyseliny v zaludku, ale pit az 3 hodiny po jedle, ked je jedlo uz dostatocne natravene a sterilizovane kyselinami a je cas ho splachnut do criev. Pit treba podla moznosti co najcistejsiu vosdu a dostatok. A dalsie jedlo aspon hodinu po piti, aby si dal cas telu vyrobit dalsie kyseliny.

eminka

Dakujem. Tak je potrebne uzivat Betain hcl 3x1tbl, Serrapeptazu 3x1tbl, Psylium a probiotika. Alebo niektore ine? Ktore probiotika su najlepsie prosim?

RNG

Eminka, tvoje problemy su skor traviace, ako alergia z niklu. A traviace problemy su z nedostatku kyselin enzymov mikrovlaknin a kvalitnych probiotik.
Musis si jednotlive doplnit, podla potreby, inac to povedie s stovkam roznych zdravotnych problemov.
Dobre travenie a absorbcia nas zasobuju tisicami roznych potrebnych zivin a to sa neda nijak vydoplnkovat

RNG

Mastie, ak mas chlamidie, musis ich adresovat ucinne. Vygoogli si to pod mojim nickom a slovom chlamidie. To iste plati na parazity, tie treba adresovat protiparazitickymi, odporucam najma protokol dr Huldy Clark, ktory mozes dostat aj na Slovensku z firmy JUKL(aspon tak to popisuju na internete)

eminka

Prosim ako sa stravovat pri alergii na nikel. Tazko mi je dokonca aj po tvarohu, aj ked tam nikel nie je, a alergia bola vylucena. A nikel sa nachadza skoro vsade v potravinach. citim sa nafuknuto, unavene, neprijemne.nejem skoro ziadne sacharidy.absolutne muka,cukor,bezne prilohy. zelenina a ovocie obsahuje skoro vsetka nikel.tazko zit len na bielkovinach. dakujem

mastie

Zdravím,chcem poprosiť o názor,v krvi mi boli zistené pľúcne chlamýdie,ale moje problémy akoby vychádzali zo žalúdka,pocit "chrobáka" v pažeráku ma podnietil vidieť v tom parazita,lebo reaguje na klinčeky,dub.kôru.Gastro mám spravené,ale bez rozboru ž.šťavy. Bol mi poradený oregánový olej, ten som ale užívala vlani a akokeby nezaberal,resp. je mi aj protivný.Uvažujem o výplachu žalúdka, ináč čo mi môžte poradiť.Srdečná vďaka.

RNG

V hlienoch sice mozu byt kvasne kultury,rozne candidy, ale nie priamo ta skodliva candida albicans.
Na hlieny je dobre pouzivat NAC a serrapeptazu pripadne kvapky roztoku citricidalu, lebo za hlienami je iste hromada roznych mikrobov, co zahlienenie sposobuju. Alebo to mas ako alergiu a tu treba tak isto adresovat, najma enzymatickym cistenim tela a pouzivanim enzymov na travenie.
Na pecen poskodenu chemikaliami je dobre pouzit dlhsie protokol dr Berksona a mikrovlakniny, , ktory ju pomoze ocistit/odmorit a regenerovat.
Odporucam robit vsetky tri spomenute, samozrejme
Naviac odporucam kazdemu si doplnat aj probiotika, lebo tieto telu pomahaju viac, nez cokolvek ine a dnes ich uz nemozeme poriadne dostat do tela pre prechemizovanu podu a nasu prilisnu hygienu. naviac ich casto masove znizime pouzitim atb, co lekari bezne predpisuju bez ohladu na ich efekt na probioticku crevnu floru.

janelan

dakujem cenim si vase rady ale ja nechapem preco v ustnom stere som ju mala negativnu a vo vykaslanych hlienoch masivne pomnozenu to neboli sliny ktore som dala testovat ale hlieny. A kedze som recidiv. onkol. pacientka nechcem uz brat ziadnu chemiu a navyse mam oslabenu pecen probitika uzivam aj pocas dna ale hlavne vecer. Asi mi neostava ina moznost ako sa liecit antimykotikami :(. Ale chcela by som sa vas este spytat na vas nazor ohladom vyzivoveho doplnku lipovitan odporucili mi ho na pecen mam zle pecenove testy a aj ma boli cely bok. A chcem sa vam podakovat za vase cenne rady uspesne som sa zbavila aspon streptokoka naozaj vam velmi pekne dakujem