Otázky na RNG

RNG

Nerozumiem otazke. Serrapaptaza je proteolyticky/bielkoviny rozbijajuci enzym pouzivany v tele na odhlienenie, odmaskovanie, riedenie krvi a rozbijanie krvnych zrazenin. Nie je to enzym pouzivany na bezne travenie
Probioticke zmesy sa dost prudko vyvijaju, zasadne v poslednom case odporucam take, co su kyselinovo a tepelne odolne, aby sa dostali zive do criev. Dobry je napr produkt firmy Healthy Origins, ktory obsahuje 8 roznych kultur v celkovom mnozstve 30 miliard(bilions v anglictine), tiez hodne drahy Theralac cenove pristupnejsi produkt firmy Yarrow pod menom Yarro-dophilus EPS

RNG

Betain beries len spolu s jedlom a davka je podla toho ake velke je jedlo a kolko tvoje telo zaostava vo vyrobe. Moze to byt len jedna kapsula/tabletka, ale moze to byt az 3 pre takych co sa im vobec netvoria kyseliny v zaludku.
To iste plati na enzymy. Ale na precistenie tela mozes brat enzymy aj na prazdny zaludok.
Dobra rada je s jedlom nepit, aby si si nerozriedila kyseliny v zaludku, ale pit az 3 hodiny po jedle, ked je jedlo uz dostatocne natravene a sterilizovane kyselinami a je cas ho splachnut do criev. Pit treba podla moznosti co najcistejsiu vosdu a dostatok. A dalsie jedlo aspon hodinu po piti, aby si dal cas telu vyrobit dalsie kyseliny.

eminka

Dakujem. Tak je potrebne uzivat Betain hcl 3x1tbl, Serrapeptazu 3x1tbl, Psylium a probiotika. Alebo niektore ine? Ktore probiotika su najlepsie prosim?

RNG

Eminka, tvoje problemy su skor traviace, ako alergia z niklu. A traviace problemy su z nedostatku kyselin enzymov mikrovlaknin a kvalitnych probiotik.
Musis si jednotlive doplnit, podla potreby, inac to povedie s stovkam roznych zdravotnych problemov.
Dobre travenie a absorbcia nas zasobuju tisicami roznych potrebnych zivin a to sa neda nijak vydoplnkovat

RNG

Mastie, ak mas chlamidie, musis ich adresovat ucinne. Vygoogli si to pod mojim nickom a slovom chlamidie. To iste plati na parazity, tie treba adresovat protiparazitickymi, odporucam najma protokol dr Huldy Clark, ktory mozes dostat aj na Slovensku z firmy JUKL(aspon tak to popisuju na internete)

eminka

Prosim ako sa stravovat pri alergii na nikel. Tazko mi je dokonca aj po tvarohu, aj ked tam nikel nie je, a alergia bola vylucena. A nikel sa nachadza skoro vsade v potravinach. citim sa nafuknuto, unavene, neprijemne.nejem skoro ziadne sacharidy.absolutne muka,cukor,bezne prilohy. zelenina a ovocie obsahuje skoro vsetka nikel.tazko zit len na bielkovinach. dakujem

mastie

Zdravím,chcem poprosiť o názor,v krvi mi boli zistené pľúcne chlamýdie,ale moje problémy akoby vychádzali zo žalúdka,pocit "chrobáka" v pažeráku ma podnietil vidieť v tom parazita,lebo reaguje na klinčeky,dub.kôru.Gastro mám spravené,ale bez rozboru ž.šťavy. Bol mi poradený oregánový olej, ten som ale užívala vlani a akokeby nezaberal,resp. je mi aj protivný.Uvažujem o výplachu žalúdka, ináč čo mi môžte poradiť.Srdečná vďaka.