prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
ni-ka - Dosť vecí, zabudol som tam asi ešte omeprazol. Len prečo skoro dopadá takto každý dôchodca, už ako si nechápem, dedičnosť, alebo zlý životný štýl, ale nechce sa mi veriť, že všetci takto dedia tie isté choroby.
PF 2014, ked si pozries vsetky s tych liekov, co vselico mozu sposobovat sami o sebe a predstavis si, co mozu sposobovat v roznych kombinaciach naviac, co sami o sebe nesposobia, tak sa nediv, ze nakoniec na ne ludia musia doplatit.
Preto sa snazim jednotlive nahradit neskodnymi potravinovymi doplnkami, co maju rovnaku ucinnost ale nie skodlivost.
tie lieky co berie starka su na srdce, na tlak, na depresie, na cholesterol, na zily, na riedenie krvi a na odvodnenie berie az dva druhy-furon aj verospiron...a ano,novalgin je od bolesti...
Minule som písal o tom, že starka berie vyše 10 druhov liekov, podarilo sa mi zistiť, čo presne, čo si myslíš o tých kombináciách? Neviem presne, čo je na čo, a tuším, sú tam aj lieky od bolesti, čo sa berú len občas, ale toto všetko mala starka pri sebe. A býva jej dosť často zle, že ako to domixovali vlastne. Tie lieky - Digoxin/ Corvaton/ Warfarin/ Trittico/ Tulip/ Trimetazidin/ Furon/ Novalgin/ Verospiron/ Prenessa/ Detralex.
Lenka, NAC(2 x 500 az 1200 mg) a serrapeptaza(3 x 120 000 IU odhlienuju a adaptopgen cordyceps (2 az 5 gramov) pomaha regenerovat
maruska, vysoke aslo znamena streptopkoovu infekciu v tele aktivnu. Na sreptpkoky je velmi ucinne pit roztok citricidalu, najma ked zozenies pravy citricidal co ma napisane na flaske, ze obsahjje quaternialne zluceniny, nie len polyfenoly.
A nezabudaj na mikrovlakniny a probiotika, tiez doplnok selenu jodu , zinku, vitaminov C E D-3
Lenka, ja sa snazim kupovat maso z dobytka volne paseneho, nie stajneneho.
Mlieko skodi len asi 20% ludom co nan nemaju dostatok enzymov(Dairy enzymes)
Tak isto sa snazim kupovat mlieko od krav volne pasenych, neosetrovanych hormonami ani atb. Samozrejmre aj syry a maslo. Nie je to najlahsie a uz vobec nie lacne,
Ahoj RNG, dajú sa nejakým spôsobom vyčistiť pľúca napr. od fajčenia či znečisteného vzduchu?
este by som sa Vas chcela spytac ci by ste mi nevedeli poradit nieco na moju plet.. mala som akne, dost zle... a moja tvar po nom ostala velmi necista, znicena... sami drobunky pupacik, flaky po akne... dakujem krasne..
Dobrý deň pán RNG, vedeli by ste mi poradit ako znizit ASLO ? mam ho cez 1500. Mavam caste anginy. Dakujem Vam velmi pekne!