Otázky na RNG

RNG

Janelan, candida je bezna kvasna kultura, ktora sa nachadza vsade okolo nas aj v nas, len ked je premnozena na ukor uzitocnych probiotik tak nam skodi.
Odporucam, ti pouzivat ustne probiotika/oral probiotics, ked sa ti nachadza v slinach. Tieto naviac ochranuju zuby a horne dychacie cesty.

janelan

chcela by som sa vas spytat, co je este ucinne na Candidu mesiac protikvasinkova dieta ziadne porusenie kokosovy olej citricidal oreganovy olej, pankreatin probiotika mikrovlakninu vsetko som poctivo uzivala- uzivam schudla som 10 kg a candida vobec nevymizla.Stale ju mam v spute a stale masivne.Jedine co som jedla bolo na noc jablko s probiotikami. Myslite ze ta fruktoza ju podporovala? Som uz zufala neviem co robit a este som sa chcela spytat na ten krill oil, na co presne je dobry a ktory(firmu typ davku) odporucate objednavam z iHerb.A este ktory citricidal je najucinnejsi pretoze ste pisali ze uz zakazali vyrabat ten ucinny :/.Dakujem

Alex15

Zdravim RNG, ako treba uživať entericky obalene enzymy, nalačno, pred jedlom, po jedle alebo je to jedno? Dakujem.

RNG

Oleuropeinu odporucam intenzivne pre dospeleho 3 x 300 mg.
Menovany vytazok ma v 2 kvapatkach dokopy 200 mg 18% vytazku, tj 36 mg oleuropeinu. To je malicko a musel by si zobrat hropmadu toho, aby si dostal odporucenu davku. Snad je to ale vhodne pre male babatka, kde kapsule neprichadzaju do uvahy. Porovnaj to s extraktom z olivovych listov zo Swansonvitamins, ked v kazdej jednej kapsule je 750 mg 20%, tj 150 mg oleuropeinu.

RNG

Tradicna metoda vyroby arganoveho oleja je z kostiek, ktore sa nachadzaju v truse zvierat jediacich arganove plody. Nakolko sa este toto stale pouziva ,neviem. Viac na
en.wikipedia.org
Tam spominaju, ze zhrnaju arganove plody, nechaju susit(v tropoch mozu aj jemne nahnit...) zrazia z nich duzinu a z velkych kostiek vytlacaju olej, niekedy kostky mierne prazia, olej rozne filtruju a cistia na rozne pouzitia.

delphia

je pravda, ze kvalitny bio arganovy olej ma byt bez zapachu? moj argan smrdi ako keby za mastalou. citala som na nete, ze je to preto, ze je ten olej z plodov, ktore presli traviacim traktom zvierat. nevies nahodou o tom nieco? dakujem

RNG

Nuz ja zijem v USA a poznam tunajsie obchody, na Slovensku som bol posledny krat pred vyse 5 rokmi. Viem len, ze ceny na Slovensku a celkove v Europe su nemozne vysoke a vyber je mizerny.
Zo Slovenska objednavaju tisice zo zahranicia a nie je v tom ziadny extra problem

Najčítanejšie články