prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Nuz na infekcie v hornych dychacich cestach(celustne dutiny/sinusy si len milimetre od zubnych korenov)odporucam najma kvapky roztoku citricidalu do nosa, roztok moze byt robeny aj s kokosovym olejom, 3 kvapky citricidalu do 30 ml kokosoveho oleja, to je lepsie na nos najma pri suchom vzduchu.
Tiez serrapaptazu a NAC a samozrejme oreganovy olej. Tak pokryjes dost vela roznych infekcii
Nehovoriac o mikrovlakninach a probiotikach, ktore ti daju velku vacsinu potrebnych latok na obranu tela.
jojojo 55, aj "nepravy" citricidal je lepsi ako ziadny. A infekcie na mandliach zacinaju ako kvapockova infekcia , ktora sa usadi v prinosnych dutinach odkilal ju treba kvapkami vytlacit.
NAC, serrapaptaza a oreganovy olej su dalsie potrebne na nicenie nakazy v tele
Claire, za zapalom su vzdy nejake mikroby, takze si treba zohnat nieco antimikrobialne,sirokospektralne, napr oreganovy olej a roztok GSE. Alebo Berberine. Samozrejme mikrovlakniny a probiotika.To potrebuje kazdy.
Zapal sa da potlacit protizapalovymi, ako napr curcuminoidy s bioperinom(3 x 1500 mg) ale to neadresuje pricinu zapalu, len ho zmierni.
Zdravim, par dni dozadu som docestoval do emiratov vsade je tu zapnuta klima su tu obrovske teplotne skoky z vonku 40st do klimatizovanych 15-20, z toho som aj nachladol zacalo to klasicky hrdlo tak nadcha tak hlava a teraz sa pridal aj zub v lavo hore neviem presne definivat ako to boli, zub nieje citlivy, len ho citim napr pri podskoceni potraseni hlavou a podobne akoby bolest vyvierala z pod plomby zubu, teraz uz mi to akoby preslo aj do dasna a ked lezim na lavej strane citim skoro celu lavu stranu celuste, liecim to momentalne len ustnou vodou a parelenom/ibalginom...doktor, alebo zubar nepripada v uvahu nakolko zatial tu nemam zdravotne poistenie, a tieto sluzby su tu ozaj drahe...prosim o radu dakujem pekne
Dobry den RNG,
Nahodou som si nasiel na mandlach trochu hnisu. Na kazdej strane v jednej "dierke" bolo dokopy to mnozstvo velkosti spendlikovej hlavicky, co nie je vela, videl som uz rozne a horsie pripady na internete. Chcem sa spytat, ci je bezne ze ma clovek hnisu v malom mnozstve ??alebo je to IBA vtedy ked ma nejaku infekciu? Ide mi o to, ci to mam zacat riesit alebo sa nemam znepokojovat, v malom mnozstve je to bezne..
V pripade liecby: strieborna voda a ...? ( s citricidalom neuvazujem, neviem ten pravy zohnat) dakujem pekne
Dobry den RNG, pred mesiacom ma zacali trapit bolesti brucha v pravom hypogastriu. Lekari sa po serii vysetreni (USG,CT) vyjadrili, ze sa jedna o zapaleny appendix alebo Morbus Crohn. Caka ma kolonoskopicke vysetrenie, co mozem podla Vas pre svoje creva dovtedy urobit? Uzivam Aloe Vera a Psyllium. Dakujem vopred
Maruska, na iherb.com ich maju plno, napr pozri na vyrobok firmy Source Naturals pod menom
Dairy tolerance enzymes, kde mas v kazdej kapsuli 3000 jednotiek Lactazy, tj enzymu na spracovanie mliecneho cukru a aj ine enzymy,
alebo na ovela silnejsi a samozrejme drahsi produkt firmy
Enzymedica, pod menom Lacto, Complete Dairy digestion, kde v kazdej kapsuli je 9500 jednotiek lactazy a plno inych zloziek.
kde by sme mohli prosim Vas dairy enzymes najst? skusala som iherb.com ale pod tymto nazvom som nenasla nic.
Dakujem krasne za rady.. pan RNG
Inac kazdemu odporucam si doplnit co mu chyba, na travenie, tj kyseliny, enzymy rozneho druhu(su vyborne aj na mlieko, pod nazvom Dairy enzymes a tak sa nemusi dieta vyhybat mliecnym vyrobkom a dokonca si od ich zamorenia moze telo vycistit)
a samozrejme mimkrovlakniny a kvalitne probiotika, co potrebuje kazdy na zdrave creva a imunitu.
Mamado, lagosa nie je chemikalia ale nazov farnaceutickeho lieku s doplnkom sylimarinom. Na pecen je najlepsi kompletny protokol dr Berksona, co zvysuje tok zlci a podporuje regeneraciu pecenovych buniek.Pozri si cez google pod mojim nickom a slovom pecen. Dnes je caste poskodenie pecene z roznych virusov, najma hepatitid a EBV(mononukleoza) kde zasadne odporucam si zvysovat viralnu imunitu, co dnes radim vlastne kazdemu a z casu na cas regenerovat pecen protokolom dr Berksona. Tj pomoct telu ju regenerovat, pecen sa totiz s trochou pomoci regeneruje velmi rychlo.Zriedenie zlce zaroven odplavi zlcove kamene aj "blato". Dolezite je pri tom a celkove brat dostatok mikrovlaknin, ktore tu extra zlc do seba nasiaknu a vynesu von z tela, inac sa reabsprbuje spat do krvi a telo ani pecen sa nevycistili.