prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Dobrý večer RNG, ďakujem za rýchlu odpoveď. Nasadím Synovi protokol Dr. Berksona.
Chcela by som sa ešte spýtať, beriem enzýmy na trávenie /mám chronickú pankreatitídu/ od Iherb Pankreatin digestive support 4x - 500mg, jednu 3x denne s jedlom. Mám ešte Bromelain 2400 GDU/g - 500mg, ktorý si dávam buď nalačno ráno alebo s jedlom, keď jem mäso.
Chcela som sa spýtať, či to robím správne.
Užívam ešte vitamín C, Selén a Zinok a začala som užívať probiotiká s kúskom jablka na noc.
Ďakujem veľmi pekne.
Inac ja zakazdym , ked letim dlhsie v lietadle tak si odtial odnesiem nakazu hornych dychacich ciest.
Nuz na infekcie v hornych dychacich cestach(celustne dutiny/sinusy si len milimetre od zubnych korenov)odporucam najma kvapky roztoku citricidalu do nosa, roztok moze byt robeny aj s kokosovym olejom, 3 kvapky citricidalu do 30 ml kokosoveho oleja, to je lepsie na nos najma pri suchom vzduchu.
Tiez serrapaptazu a NAC a samozrejme oreganovy olej. Tak pokryjes dost vela roznych infekcii
Nehovoriac o mikrovlakninach a probiotikach, ktore ti daju velku vacsinu potrebnych latok na obranu tela.
jojojo 55, aj "nepravy" citricidal je lepsi ako ziadny. A infekcie na mandliach zacinaju ako kvapockova infekcia , ktora sa usadi v prinosnych dutinach odkilal ju treba kvapkami vytlacit.
NAC, serrapaptaza a oreganovy olej su dalsie potrebne na nicenie nakazy v tele
Claire, za zapalom su vzdy nejake mikroby, takze si treba zohnat nieco antimikrobialne,sirokospektralne, napr oreganovy olej a roztok GSE. Alebo Berberine. Samozrejme mikrovlakniny a probiotika.To potrebuje kazdy.
Zapal sa da potlacit protizapalovymi, ako napr curcuminoidy s bioperinom(3 x 1500 mg) ale to neadresuje pricinu zapalu, len ho zmierni.
Zdravim, par dni dozadu som docestoval do emiratov vsade je tu zapnuta klima su tu obrovske teplotne skoky z vonku 40st do klimatizovanych 15-20, z toho som aj nachladol zacalo to klasicky hrdlo tak nadcha tak hlava a teraz sa pridal aj zub v lavo hore neviem presne definivat ako to boli, zub nieje citlivy, len ho citim napr pri podskoceni potraseni hlavou a podobne akoby bolest vyvierala z pod plomby zubu, teraz uz mi to akoby preslo aj do dasna a ked lezim na lavej strane citim skoro celu lavu stranu celuste, liecim to momentalne len ustnou vodou a parelenom/ibalginom...doktor, alebo zubar nepripada v uvahu nakolko zatial tu nemam zdravotne poistenie, a tieto sluzby su tu ozaj drahe...prosim o radu dakujem pekne
Dobry den RNG,
Nahodou som si nasiel na mandlach trochu hnisu. Na kazdej strane v jednej "dierke" bolo dokopy to mnozstvo velkosti spendlikovej hlavicky, co nie je vela, videl som uz rozne a horsie pripady na internete. Chcem sa spytat, ci je bezne ze ma clovek hnisu v malom mnozstve ??alebo je to IBA vtedy ked ma nejaku infekciu? Ide mi o to, ci to mam zacat riesit alebo sa nemam znepokojovat, v malom mnozstve je to bezne..
V pripade liecby: strieborna voda a ...? ( s citricidalom neuvazujem, neviem ten pravy zohnat) dakujem pekne
Dobry den RNG, pred mesiacom ma zacali trapit bolesti brucha v pravom hypogastriu. Lekari sa po serii vysetreni (USG,CT) vyjadrili, ze sa jedna o zapaleny appendix alebo Morbus Crohn. Caka ma kolonoskopicke vysetrenie, co mozem podla Vas pre svoje creva dovtedy urobit? Uzivam Aloe Vera a Psyllium. Dakujem vopred
Maruska, na iherb.com ich maju plno, napr pozri na vyrobok firmy Source Naturals pod menom
Dairy tolerance enzymes, kde mas v kazdej kapsuli 3000 jednotiek Lactazy, tj enzymu na spracovanie mliecneho cukru a aj ine enzymy,
alebo na ovela silnejsi a samozrejme drahsi produkt firmy
Enzymedica, pod menom Lacto, Complete Dairy digestion, kde v kazdej kapsuli je 9500 jednotiek lactazy a plno inych zloziek.
kde by sme mohli prosim Vas dairy enzymes najst? skusala som iherb.com ale pod tymto nazvom som nenasla nic.
Dakujem krasne za rady.. pan RNG