Otázky na RNG

RNG

Zlozenie dobre, cena na kvantitu(50 gramov) trochu privysoka.
Osobne by som bol za krem zlozeny z kokosoveho oleja(prirodzeny filter na UV a antimikrobialne vlastnosti, tiez vyziva-prestupuje cez kozu a vyzivuje) vitamin E, oxid a ine zluceniny zinku(proti acne).
Alfa hydroxy a ine "pealing"(supajuce chemicky spalujuce kyseliny) nepodporujem, na umele supanie koza odpovie vytvaranim viacej buniek, nez je treba po case.

RNG

Prajem vsetkym citatelom a administratorom zdravia, podstatu tem: zdravie, spokojnost a aj trochu stastia(niekedy treba...)v novom roku 2008

RNG

Samozrejme postou na dobierku, objednavaj od konatelky, v Lucenci. Posielaju aj do zahranicia.
A zozenu(tj ja zozeniem...) veci aj mimo katalogu, ked treba niekomu nieco specialne.Okrem tych, ktore tam su uz cakajuce na schvalenie...

pentium

inak RNG prajem ti krasny a stastny novy rok,vela zdravia ,pohody,uspechu,nech sa pekne dari tvojim obchodom,proste vsetko naj....lepsie...

RNG

Povidum je menej ucinny zdroj jodu(1% jodu a pomale vstrebavanie)) ako stara jodova tinktura(dokopy vyse 4% jodu, ovela rychlejsie vstrebavanie)). Je na tebe, co si vyberies. MOzes dostat jod aj z pravidelneho bratia morskych rastlin(kelp, spirulina, kombu).
Samozrejme vsetko co radim sa snazim aj doviest co najskor, aby som neradil veci, ktore nie su na Slovensku k dispozicii.
To by bolo nanic radenie.
Takze informuj sa aj v mojich predajniach, ked nieco nevies najst miestne, ci to maju k dispozicii.Lebo nie vsetko je v katalogu na nete, musis sa pytat predavaciek ci konatelky.
To iste plati aj na ine firmy.

pentium

takze velmi som nepoxopil podstatu tej otazky ci je dobra ta jodova tinktura,ktora sa predava v obchode,takze je to dobre???alebo mam pozriet po nie com inom?