prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
a mohol by mi ten produkt vyrazne zredukovat akne???alebo sa mam pozriet po niecom inom???
Zlozenie dobre, cena na kvantitu(50 gramov) trochu privysoka.
Osobne by som bol za krem zlozeny z kokosoveho oleja(prirodzeny filter na UV a antimikrobialne vlastnosti, tiez vyziva-prestupuje cez kozu a vyzivuje) vitamin E, oxid a ine zluceniny zinku(proti acne).
Alfa hydroxy a ine "pealing"(supajuce chemicky spalujuce kyseliny) nepodporujem, na umele supanie koza odpovie vytvaranim viacej buniek, nez je treba po case.
rng,a mam na teba otazku co si myslis o tomto produkte???
-odkaz odstránený-
Prajem vsetkym citatelom a administratorom zdravia, podstatu tem: zdravie, spokojnost a aj trochu stastia(niekedy treba...)v novom roku 2008
Samozrejme postou na dobierku, objednavaj od konatelky, v Lucenci. Posielaju aj do zahranicia.
A zozenu(tj ja zozeniem...) veci aj mimo katalogu, ked treba niekomu nieco specialne.Okrem tych, ktore tam su uz cakajuce na schvalenie...
inak RNG prajem ti krasny a stastny novy rok,vela zdravia ,pohody,uspechu,nech sa pekne dari tvojim obchodom,proste vsetko naj....lepsie...
rng,a da sa z tvojich obchodov kupit nieco aj postou???
Povidum je menej ucinny zdroj jodu(1% jodu a pomale vstrebavanie)) ako stara jodova tinktura(dokopy vyse 4% jodu, ovela rychlejsie vstrebavanie)). Je na tebe, co si vyberies. MOzes dostat jod aj z pravidelneho bratia morskych rastlin(kelp, spirulina, kombu).
Samozrejme vsetko co radim sa snazim aj doviest co najskor, aby som neradil veci, ktore nie su na Slovensku k dispozicii.
To by bolo nanic radenie.
Takze informuj sa aj v mojich predajniach, ked nieco nevies najst miestne, ci to maju k dispozicii.Lebo nie vsetko je v katalogu na nete, musis sa pytat predavaciek ci konatelky.
To iste plati aj na ine firmy.
vlastne nie v obchode,ale v lekarni.
takze velmi som nepoxopil podstatu tej otazky ci je dobra ta jodova tinktura,ktora sa predava v obchode,takze je to dobre???alebo mam pozriet po nie com inom?