prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
To dufam, ze ti zodpovie niekto zo Slovenska...
RNG,mozem Ta poprosit, co znamena KOntrola IONOGRAMU a liecba FRO.Dakujem za odpoved.Prajem pekny zb.dna...
Atoris(atorvastin) je dost nebezpecna droga, ma privela bocnych ucinkov a je velmi lahko predavkovatelna, staci sa napit troch vina alebo grapefruitovej stavy a nasledky su katastrofalne.
Preto odporucam vzdy na znizovanie cholesterolu Policosanol, vytazok z listov cukrovej trstiny, doplnok potravy, bez akychkolvek skodlivych bocnych ucinkov.
Odporucam vasej znamej si precistit a regenerovat pecen(protokol dr Berksona aspon 3-4 tyzdne), po pouzivani roznych pecen napadajucich liekov je to vzdy dobry pristup.
A samozrejme, ako kazdemu 1-az 2 krat tyzdenne 1 lyzicu lecitinu(suchy cisty granulat) na precistenie ciev a odtucnenie pecene.
prosím o názor:63-ročná pani berie na cholesterol ATORIS,pred 3-omi týždňami mala čiastočnú stratu pamäti asi na 3-4-hodiny,aj výsoký tlak -boli sme na pohotovosti dostala infúzie - lucetam,lieky na zníženie tlaku - dlhodobo sa lieči, je sledovaná....teraz je v podstate O.K. s pamäťou, ale dočítali sme sa v letáku, že ten ATORIS, má také vedlajšie účinky,s tou stratou pameti, - Váš názor?....
potrebujem poradit nieco ako prirodzene antihistaminikum, lebo som alergicka-celkovo a reagujem precitlivelo takmer na vsetko a aj ked daco zjem vyhadzuju sa mi vyrazky po tele a svrbia,je to asi viac druhov potravin a ja nemozem vylucit vsetko a neviem co mito sposobuje.aspon si teda myslim ze je to z potravy... prosim o radu. dakujem
ahoj, chcela by som poznat tvoj nazor. mala som ppp, uz som v pohode a vahu si drzim, hoci mi telo stale vyzera chudsie a chudsie. v poslednych tyzdnoch ma bolia kosti, som viac unavena a stale by som len spala. mama mi vravi, ze som vycerpana, ale ja nie som, len nevladzem.
Cinske mediciny poznam slabo, ja sa zaoberam skor z klinicky ucinnymi vytazkami z roznych bylin, nez takymito zmesami.
hmm,, nieco pozrem, dakujem ::)
Eszte by som sa Vas chcela opytat, ak by ste sa nenahnevali...
nedavno som sa dozzvedela o caji ktory sa vola "lietajuca lastovicka"... ak poznate,,, mohli by ste vyjadrit svoj nazor co si myslite o tom caji?? dakujem::)
Ucinny pre niektorych (z prirodzenych ine neradim) je Ultra KLB6, vytazok zo zeleneho caju(700 mg ) a alfa lipoicka kyselina(200 mg) ale znacne ucinne su silne termogeneracne zmesy s vysokymi obsahmi alkaloidov(vytazky z guarany, zeleneho caju, citrus auracium,CLA a pod)
Par zmesi mam aj v mojich predajniach, mozes ich porovnat s inymi komercnymi. Zmes Extreme Lean Supreme vyzera dost silna, definitivne by som ju bral len doobeda pre vysoky obsah kofeinu(vytazok z guarany=Paulinia cupana) a clovek sa po nej naozaj poti=termogeneracia.
RNG, zxdravim,,, nechcem mimo temy moc zasahovat,a le nechem zbytocne anii zaberat novu temu, len by som chcela vediet, ake produkty na chudnutie najlepsie sa daju zohnat, dakujem...