Otázky na RNG

RNG

manca, nie kazda plesen je skodliva. Su aj plesnive syry a pod.
Ked to uz zjedol a je to v nom, dufajme, ze plesen znicia zaludocne kyseliny a ze to nebol druh, ktory obsahoval aflatoxin.

luliana

RNG dakujem za rady a informacie ohladne doplnkov v rannom tehotenstve :)
tak by som sa este opatala aj na to ako je to s GSE a probiotikami, lebo i na to som bola zvyknuta preventivne, no ked som zistila ze som uz otehotnela, radsej som to vysadila. aloe som uzivala i nadalej.
mozem teda nadalej uzivat i probiotika a GSE preventivne pred infektami alebo ake je davkovanie/i v pripade nudze-teda pripadnej choroby/? dakujem

mamča

dobry den, co robit v pripade, ak som zistila, ze syn zjedol potravinu napadnutu plesnou. nevsimol si ju na nej :(. dakujem za radu.

Terezka

dobry den RNG viete mi poradit čo mam bratna svrbenie celeho tela ,hlavne večer ,už viac než 2 mesiacov,niekedy je to lepšie inokedy na nevydržanie . dakujem.

RNG

ruza, neviem nic o dlhodobom ucinku pichnutia vcely.
To musis mat nieco ine a ked ti to nevedia najst a oznacuju to za mozno "autoimunne", pozri sa na temu "autoimunne choroby" kde podobne problemy roznych skrytych infekcii spominam.

RNG

beautywomen, nerozumiem tomu "alergia na stafylokoky a streptokoky"
Obe sposobuju nakazy a chorobne priznaky, nie alergie. A na ne su rozne antimikrobialne, ako casto spominany roztok GSE, oreganovy olej, zvonka koloidna strieborna voda, extrakt z olivovych listov,collostrum, graviola atd.
Co sa tyka luhovania cajov, na chut sa obycajne caje(camelia sinensis) luhuju kratko.
Mnohe bylinne sa nepiju na chut, ale pre ucinne latky, ktore obsahuju.
Takze luhovanie -dokladne je dlhodobe. Niekedy aj varenie, ako napr lapacho, co je lyko zo stromu(Pau D'Arco), ktore aj jemne pomlete treba dlho varit(20 min+ a odstavit na luhovanie cez noc, rano zliat,NEFILTROVAT.)
Niektore latky sa do vody ani po dlhom vareni nerozpustia, tam sa robia alkoholicko vodne vytazky= tinktury, obvykle 1vahovy diel byliny a 3 diely 50%-90% alkoholu, zavriet do flase, denne dobre potriast a za 2-3 tyzdne mas tinkturu z tej byliny.