prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
diky Navy. zajtra tam urcite zavolam.
a tou kys. kaprylickou sa uplne da nakradit kokosovy olej? a este sa chcem opytat, ci nahodou nevies, ako dlho ta protiplesnova liecba trva? je to nejak casovo ohranicene ako napr. pri uzivani antibiotik sa musi dodrzat doba, aby bola liecba ucinna. je to aj v pripade protiplesnovky, diky
Prosim RNG, co hovoris na tento pripravok na alergie? moze sa nim nahradit napr. Quercitin?
www.energy.sk
ja uzivam tento celaskon:
www.medpharma.info
na krabicke je zlozenie: kys. ascorbova, fosforecnan vapenaty, kys. stearova, stearan horecnaty a karboxymetylceluloza. je to dobry celaskon- nevyzraza sa mi v oblickach? uvadzaju davkovanie 100mg kazdy druhy den. nie je to malo?
Delphia. Ak chceš účinné na plesne, tak v Lučenci som minulý týždeň kupoval cenovo výhodne kyselinu kaprylickú(výťažok z kokosového oleja).Možno ešte majú aj oregánový olej za super cenu. Prípadne nech RNG ohodnotí toto: www.biopurus.sk
RNG. Keďže robím detoxikáciu od ortuti, pri ktorej sú obličky dosť preťažené, chcel by som nejaký regeneračný produkt na obličky. samozrejme nechcemkupovať nič, zbytočne drahé. Zatiaľ som si vytipoval toto: www.biopurus.sk . Mrkni, či to má zmysel. Momentálne na podporu ľadvín beriem len Chlorellu.
RNG, prosim Ta tieto pripravky na plesne mozu byt? co ty, ako odbornik na nich hovoris?
-odkaz odstránený-
www.jasmin.sk
eutrofia.sk
www.health4youonline.com
srdecna vdaka
beauty woman, samozrejme ze u niektorych mozu akekolvek potravinove doplnky alebo potraviny vyvolat potravinove alergie.
Preto odporucam nezname jedla, doplnky a aj lieky zacat s malickou davkou, aby pripadna mozna alergicka reakcia nebola na hladine soku.
kortikoidna mast potlaci prirodzenu histaminovu telesnu reakciu na toxiny, ktore candida v crevach vytvori. Teda neriesi podstatu problemu, len prekryca symptomy. Naviac znizuje imunitu, co je nebezpecne pre ine nakazy.
lesanka, to je kandida v crevach. Treba ju vynicit dokladne nizkosacharidovou dietou, kokosovym olejom(niekolko lyzic denne) oreganovy olej(3x2 tobolky) a GSE, 60 kvapiek do pol litra vody.
To pit od rana az do 18 hodiny, potom 4 hodiny pauza medzi antimikrobialnymi a probiotika na noc s jablkom.
tie prirodne vyzivove doplnky nemozu vyvolat alergicku reakciu? mozu ich uzivat aj alergici?