prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
navi, problem so syntetickymi su casto primesy ktore v nich zostali pri vyrobe. A casto identicke (prehlasene farmaceutickym priemyslom) nie su naozaj identicke ucinkami.
moncika, hlavne yam, ale aj pupalka, damiana, black cohosh a Dong Quai pomahaju na menstruacne problemy a ine hormonalne.
RNG,po rehabilitacii mam pocit ako keby sa mi nieco presypavalo vo vnutri hlavy-medzi usami,pocitujem to aj ked sa pozriem ocami do stran, resp.hore dole alebo ked sa otocim,pocitujem az take ako keby prelaknutie ze stracam rovnovahu plus to presypavanie.Uz mi to trva viac ako tyzden.Co to moze byt?Je to neprijeny pocit. Posim odpis mi.dakujem
resetka, koloidnu striebornu vodu nesmies riedit., lebo ju znicis.
Roztok GSE na oci je 6 kvapiek GSE do deci vody, najlepsie destilovanej, aj z vodovodu cista je fajm. Roztok obsahuje velmi silne antimikrobialne latky, tj sa nekazi.
Ja osobne mam 1/2 deci flasticku s kvapatkom, kde som dal 3 kvapky GSE a pouzivam to do oci a nosa pravidelne, ked citim, ze mam nejaku nakazu.
zlatino, MS sa prejavuje zapalmi. Su rozne prirodne protizapalove ako curcumin, dumbier, bromelain, boswelicka kyselina serrapeptaza atd.
MS je ale tzv "autoimunna choroba", pozri na to temu autoimunne choroby, kde je spojena s roznymi moznymi pricinami, najma boreliozou, chlamidiami , mykoplazmami a viralnymi chorobami, vsetko tzv latentne, tj nie silne sa prejavujuce, takze ich lekari casto ani nezistia, ale v tele pracuju a poskodzuju. Napr herpesy ma prakticky kazdy a tie potichu napadaju nervove obaly(myelin) co sa prejavuje zapalovymi centrami v mozgu=typicke pre multiple sclerosis.
Takze su na to ucinne rozne antiviralne, viaceri spominali dlhodobe branie aloe vera, ktore zvysuje viralnu imunitu.
Pripajam sem prispevok napisany pre herpes(a ine virusy)uz neviem po kolky krat:
Zvysovanie imunity zvnutra robi ovela viac proti vsetkym viralnym, vcitane herpesov, ktore mame temer vsetci v tele permanentne, nez vsetky mastickovania a specialne ozarovania zvonku. Virusy su v celom tele a objavia sa naplno, ked je telo oslabene. A nesposobuju len opar, ako sa mnohi naivne nazdavaju, ale aj poskodzovanie nervov(bolesti, depresie...), poskodzovanie sliznic(zapaly...)poskodzovanie zaludocnej sliznice, pankreasu, pecene atd, su aj jednou z pricin tzv. autoimunnych chorob(v spojeni casto s bakteriami a mykoplazmami)
Takze znova zdoraznujem, zvysujte si viralnu imunitu a kazdy by mal brat aspon selen, zinok a obcas probiotika, ti co maju viac problemov tj castejsie sa opakujuce prejavy(opar, pasovy opar, bolesti z roznych zapalov atd) si mozu vybrat s nasledujucich zoradenych zhruba podla ucinnosti
aloe vera(dlhodobo brane zvysi imunitu voci nielen virusom ale aj inym), l-lysin, vitamin C vo vacsich davkach, echinacea, baza, astragalus, GSE, oreganovy olej,collostrum, lapacho, extrakt z olivovych listov a chaparal(larrea tridentata)
Muc , odporucam 3x3 gramy rybacieho oleja(intenzivne) to ti da dostatok A, D a EPA a DHA. Tiez to ciastocne zriedi krv pre lepsiu cirkulaciu.
Samozrejme v zime bez slnka je to dolezitejsie kvoli vitaminu D bez ktoreho sa mineraly neabsorbuju a nebuduju kosti.
RNG srdecna vdaka za skoru odpoved. Prosim co je GSE? Kde to zozeniem? Chcela som sa spytat, ako detoxikovat telo od skodlivin? Celkovo sa teraz zle citim, akoby som fakt mala otraveny organizmus, citim ze tie kortikoidy mi spôsobili v tele chaos. Prosim nejake rady na detoxikaciu. Zacala som pit vytazok z kaktusu aloe vera, teraz 1 liter. Bude to stacit? Celkovom sa citim vycerpana, unavena, ubolena akoby som mala svalovicu. DAKUJEM
RNG, myslel som si, že Piridoxin a Niacin sú prírodné produkty, respektíve chemicky totožné s prírodnými.
RNG co by si mi poradil na strasne silne menstruacne bolesti...ked som brala antikoncepciu tak bolesti uplne vymizli.ale uz nechcem brat HAK ale chcem skusit nieco prirodne.dakujem
RNG,ked ma stipu oci,drazdia,tak si kvapkam koloid.strioeb.vodu.chcem sa ta opytat,ci si mozemn tiez s vodou /to moze byt normalna z vodovodu?/nariedit aj CITROVOTAL?Ak ano,tak kolko coho,v akom pomere.A ked bude toho viac,co sa tyka obsahu,mam to drzat v chladnicke,alebo nie?A ako dlho to mozem take zriedene drzat?A tiez ci si to mozem davat do oci preventivne.