prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Pauza, idem na prechadzku
laktat je tiez vyborna forma.
Nema to s laktozou(mliecnym cukrom) nic spolocne, je to sol laktickej kyseliny, ktory mame vsetci v tele hromady a ktora sa zucasnuje energetickeho cyklu(vyroba energie) v mitochondriach vo vnutri kazdej bunky
kukuk, samozrejme
Dobry den RNG, mozu sa ako multienzymy na ocistu organizmu pouzit aj pripravky urcene na travenie-napriklad Panzytrat, Kreon, Pangrol a pod za podmienky, ze budu uzivane nalacno? Vstrebu sa do krvi?
Navy, organicky viazany horcik vo forme laktatu najdes v uplne kazdej lekarni, jeden druh je dokonca ciastocne hradeny poistovnou...
navi, zijeme v globalnom svete, dnes sa vyrobky vymienaju po celom svete a ja si objednavam napr doplnky z celeho sveta bez problemov.
Inac ked nenajdes organicky viazany horcik, da sa aj jednoducho vyrobit. Zober doplnok s oxidom horcika a zmiesaj ho s kyselinou askorbovou(celaskon) a dostanes askorbat horecnaty. Zaroven zneutralizujes kyselinu askorbovu na formu nedrazdiacu zaludok a creva.
RNG, má zmysel brať takýto anorganický horčík? Neprispieva viac ku kameňom než k použiteľnosti v tele? Nájsť organicky viazaný horčík v európe nie je také jednoduché...
luaosmas, ja neberiem ziadne lieky uz vyse 17 rokov a nakazy viem potlacit prirodnymi potravinovymi doplnkami velmi ucinne
lekar mi nakazal brať antibiotika. lenže mne už ustupuje zápal a nechcem ich brať..ale že vraj musim.. tak sa chcem spytať čo narobia antibiotika v tele..poškodia črevné prostredie? už rok žijem tak že zdrava vyživa pitny režím probiotika zinok selen a nevem čo všetko..a cely rok som nebral...antibiotika