prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG, zaujalo ma podavanie peroxidu vodika pri rakovine. Som z toho jelen, kedze vsade sa propaguju antioxidanty a peroxid tvori predsa volne kyslikove radikaly. Tomuto vazne nerozumiem.
Co sa tyka mliecnanu horecnateho, staci si pytat v lekarni tie od Galvexu, je tam 50 tabliet s obsahom 500mg mliecnanu horecnateho, cena pomerne nizka-cca 2,80 eura.
Co sa tyka vapnika, situacia je taka, ze ja som nasla jediny pripravok, kde je vapnik vo forme citratu a to sumive tablety Maxi-Kalz, inac je vsade vapnik vo forme uhlicitanu. Jeho absorpcia v tejto forme sa moze priaznivo ovplyvnit zapitim ovocnej stavy, dzusu, ktore obsahuju kyselinu citronovu a ine ovocne kyseliny.
RNG, chcela by som sa vas opytať mate predajňu aj v Piešťanoch alebo Trnave? Som vegetarianka a chcela by som nejake tie vyživove doplnky a kokosovy olej. A chcela by som sa vas spytať je pravdou to čo tvrdi Damian, že soja a vyrobky z nej su nezdrave?? To iste hovori aj o mlieku a vyrobkoch z mlieka, lebo ja pijem niekedy mliko, hlavne do vločiek si ho davam. Dakujem za vaš nazor
ako sa moze z normalneho zdraveho cloveka stat clovek s celiakloiu ci ako sa to pise:
ake su priznaky?
navi tam je len mliecnan horecnaty. Vapnik je vo forme karbonatu(uhlicitanu) co je hornina=kamen vapenec(krieda,travertin, dolomit, mramor)
Nie prave idealny na absorbciu, vsakze.
RNG,
je to klasicky problem pazravosti a neuvedomelosti.
ludia nechcu chapat ze ina cesta k bohatstvu ako cestna praca a cestny podvod neeksistuje.
tak to skusaju ( a zatial sa im dari aj vdaka tomu ze zlodejsky parlament neuzakonil zakon o preukazovani majetku) ojy .ebat koho sa da.
zial, tato mentalita je akoby dalsou rakovinou obcanov SK....
Farmaceutka a RNG, ďakujem za odpoveď. Tu je jeden z príkladov dostupnej organickej verzie u nás. www.medicamenta.cz
a2 z Luceneckeho obchodu(hoci je to este stale obchod firmy, ktora patri mne,(Sklepareje sro)so mnou uz davnejsie nekomunikovali, ani nereagovali na moje rozhodnutie dovoz na Slovensko zastavit pre straty a hromadu inych dovodov(vcitane osobnych a komunikacie, napr)
takze co este maju a co odporucaju je mimo mna.
Ta trojkombinacia su zakladne mineraly, ale aj ine su treba,vcitane sodika, ktoreho mame obvykle prebytok a draslika, ktoreho mame dnes primalo
Ale zasadne doplnat treba len tie, ktore potrebujeme a nedostaneme v dostatku v normal;nej strave alebo ich mame individualnu zvysenu potrebu(s tym tabulky nikdy nerataju, ze niekto ma inu spotrebu, nez iny)
RNG to neviem, volala som do Lucenca koli striebornej vode a pytala som sa este ake maju doplnky. a povedala mi tu trojkombinaciu. a su to tri zakladne prvky pre zivot. tak preto.:)
leerka, ked hovorime o potravinovych doplnkoch, hoci niektore maju v lekarnach, lekarne su hlavne na lieky. Potravinove doplnky najdes hlavne v specialitnych obchodoch a na internete.