Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

Nina26

dvojbotka, jodovu tinkturu som objednavala ešte minulý týždeň v Lučenci, kde mal výrobky RNG ešte ju mali aj koloidné striebro. t.č. 0911279694

RNG

fadsa, ascorutin obsahuje kyselinu askorbovu, tj cisty vitamin C a rutin, to je bioflavonid z pohanky alebo inych prirodnych zdrojov. Ked ho chces nahradit je plno vitaminov C s bioflavonidmi pridanymi na trhu a to povacsine citrusovymi, ktore su rovnako ucinne na spevnovanie ciev a celkove bunecnych stien.
Otazkaje len ucinna davka, kde ja odporucam aspon 3 gramy vitaminu C(, cista kyselina askorbova aleb lepsie, rozne askorbaty, najlepsie ester C s bioflavonoidmi)

Katy.

Takže si môžem dať 1 liter vody, 35 kv. citricidalu a 2 lyžičky praškoveho cukru?
Bude to mať ten učinok ako by mal byť bez cukru?

fadsa

Chcela by som sa opytat ci je Ascorutin skodlivy...mám ho uzivat dlhodobo pretoze mi praskaju zilky na nohach a zacinaju sa mi robit krcove zily, ked ho beriem tak sa mi zda ako keby mi odpuchli nohy cize zabera a ani krce nemam take silne a caste v lytkach...Je nejaky pripravok cim ho mozem nahradit a mozem ho kombinovat so sumivym vitaminom C?

jara

no, manzel mi chcel prilepsit...uz je to na ceste, ale su tam aj ine dobre veci, ktore som z Tvojich rad vycitala a napisala manzelovi. Dakujem.

RNG

womens prime multi je z privela veci trosku, je to sice lepsie ako nic, ale daleko od klinicky ucinneho. Snad ked zoberie 4 + tablety tak to ma z mnohych veci dost. Z tych zenskych tam je ale mizivo malo.
Ked yam, tak 2x1 gram, napr.pri roznych zenskych problemoch.
Co sa tyka vitaminu D a mineralov, na to maju velmi dobru zmes , Bone Essentials, dobra forma, dobre zlozenie a rozumna cena.

jara

)RNG, zdravim Ta, prosim Ta poznas od Swansona: womens prime multi a fat burner, lebo aj to manzel objednal...O tom citricidale viem, dakujem.

RNG

jara, GSE distribuju ine, mensie spolocnosti. Ale celkom dobry zdroj je v cechach na citricidal, ktory je 60%, kdezto GSE je len 33%. Takze na to nemusis ist za more.