prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Dakujem za odpoved RNG,skusila som kvapku kokosovehi oleja do ucha,ale nepomohlo to, myslim ze vonkajsie ucho mam uplne ciste,toto mi skor pripada na vnutorne ucho.Niekedy sa mi stane uz aj cez den ze pocujem obcasne hucanie,ako mi pulzuje krv.Ale teda hlavne vecer ked si lahnem,a ked pochodim tak to prejde.Ak mam teda vodu vo vnutornom uchu alebo nieco ine, ako sa tomu da pomoct,alebo vycistit?Dakujem moc za odpoved
jared, 3 kvapky denne citricidalu je primalo na vybitie infekcii v tele
Pre dospelu osobu odporucam 30 kvapiek na liter vody, pre dieta podla vahy menej.
Na zvysenie imunity skor odporucam betaglukany, tie zvysia pocet bielych krviniek, nasej obrannej armady.
A rozne antiviralne, minimalne selen, zinok vitamin C a probiotika.
RNG chcela by som dávať piť citricidal aj deťom na posilnenie imunity. Na priloženom letáčiku k nemu je odporučená dávka 3 kvapky denne do 300 ml vody /asi ako prevencia pre dospelú osobu/. Deti sú vo veku 4 roky a 15 mesiacov. Môžem to dať takto rozriedené piť aj im? Ďakujem.
Nina 26, dakujem ti za odpoved, asi si to dam priniesť z Čiech.
CRP, su aj prirodne protizapalove, ktore mozes brat sama ako curcumin,dumbier, boswelicka kyselina bromelain a ine cistiace enzymi.
Ak nemnas silnu kandidu alebo ine skryte(boreliozy, chlamidie,plesne)
typol by som si, ze mas nizku viralnu imunitu a tie zapaly mas z premnozenia roznych virusov v tele. Preto tu pripajam clanok na herpes povodne, ale tyka sa to vsetkych virusov
Zvysovanie imunity zvnutra robi ovela viac proti vsetkym viralnym, vcitane herpesov, ktore mame temer vsetci v tele permanentne, nez vsetky mastickovania a specialne ozarovania zvonku. Virusy su v celom tele a objavia sa naplno, ked je telo oslabene. A nesposobuju len opar, ako sa mnohi naivne nazdavaju, ale aj poskodzovanie nervov(bolesti, depresie...), poskodzovanie sliznic(zapaly...)poskodzovanie zaludocnej sliznice, pankreasu, pecene atd, su aj jednou z pricin tzv. autoimunnych chorob(v spojeni casto s bakteriami a mykoplazmami)
Takze znova zdoraznujem, zvysujte si viralnu imunitu a kazdy by mal brat aspon selen, zinok a obcas probiotika, ti co maju viac problemov tj castejsie sa opakujuce prejavy(opar, pasovy opar, bolesti z roznych zapalov atd) si mozu vybrat s nasledujucich zoradenych zhruba podla ucinnosti
aloe vera(dlhodobo brane zvysi imunitu voci nielen virusom ale aj inym), l-lysin, vitamin C vo vacsich davkach, echinacea, baza, astragalus, GSE, oreganovy olej,collostrum, lapacho, extrakt z olivovych listov a chaparal(larrea tridentata)
luxel, DMSO je velmi silny prostriedok a malokedy ho odporucam brat bez lekarskej pritomnosti
Al;e trosku na kozu(klby) dat neda do tela tolko, aby to mohlo sposobovat nejake predavkovania.
Inac co sa tyka moznosti zintenzivnenia(potenciacia) ucinkov niektorych liekov, okrem toho, ze maju lepsi prienik v tele si neviem predstavit, ako by sa "predavkovali", ved DMSO nezvysuje ich davku v tele,neovplyvnuje ich rozbijanie v peceni a prave naopak moze ich pomoct vylucit skor ladvinami alebo pripadne aj cez kozu.
Ale to len spekulujem a aj tak nikdy som lieky na fore neodporucal, na to mate lekarov.
martinko, nemyslim ze je to velky rozdiel
Prosim Ta RNG. Uz vyse 3 mesiacov mam stale vysoke CRP vyse 17. Mam niekde v tele zapal a nevedia ho lokalizovat. Mam sa tym zapodievat alebo na to kaslat? Aj imunita je skoro nulova. Vo februari som prekonala episkleritidu, dopovali ma kortikosteroidmi, zistili mi z krvi ze som pozitivna na EBV, mam diagnostikovanu chronicku unavu. Kam z konopy??? Dakujem
Smie sa aplikovať DMSO na koži v prípade užívanie iných liekov? Kdesi som čítal, že DMSO zvýšuje účinnosť liekov a môže dôjsť k predávkovaniu.
...a je ucinnejsie tych 5 g jest naraz alebo je lepsie ich rozdelit: 1,5 g pred ranajakami, 1,5 g pred obedom a 1,5 g pred vecerou??? vdaka