Otázky na RNG

dragonfly53

RNG, ved viem, ze nic nefunguje 100% a nie je 100% uspesnost. Dodavam, ze jodovu tinkturu som si davala, po precitani jedneho prispevku aj 2x tyzdenne. Yam mam tbl. 1 gramove, ale brala som 1x2 tbl. pupalku som mohla aj viac, no neviem. Ved pokracujem,trochu to aj zlepsim, ved kym sa objednam na operaciu a pridem na rad, mozno to predsa len zaberie. V teme endometrioza spominal damian aj nejaku dietu. Je potrebna?

Mariaj

SASKA,ja mam busenie srdca po vsetkych bylinach,z ktorych vypijem viac ako 3-5 salok,je to rozne.Mam to aj po potravinach.U mna je to prejav citlivosti-neznasanlivosti,nieco ako alergia,ale taka neprava.Mam potom aj horsie priznaky.Mne sa navyknut na tie potraviny nepodarilo,avsak citlivost sa mi podarila trochu znizit dietou a cistenim tela najma od zapalov.Bud rada ak sa Ti to objavilo len pri jednom.Zrejme to je ono.

Mariaj

SASKA,mne busi srdce y kazdej byliny,ktoru pijem viac ako 3-5 salok a mam k tomu potom aj ine priznaky.Ja to mam aj z potravin.Ja mam velku citlivost-intoleranciu,nieco ako alergia.Takze je to prejav niecoho takeho asi.

moja

RNG chcela by som Ťa poprosiť, či máš dajaké skúsenosti- Plerudin forte masť + draže na ústup drobných žiliek a podliatin po slerotizácii kŕčových žíl, ako dlho to treba používať, aby som videla prvú reakciu. Už som využívala 1bal/50dražé 2x1 denne a pocivo si každý večet robím bandáž na kotníky, ktoré mám najviac postihnuté. Masť obsahuje účinnú látku z pijavice, nechtík lekársky a pagaštan konský, taklety to isté.Alebo máš niečo iné, čo by som si mohla kúpiť. A ešte by som chcela vedieť, kde sa presťahovala predajňa zo OD Slimák, ďakujem pekne

Nina26

RNG prosím Ta pozrieš mi ešte Wild Yam z Puristans som mala tam je v 2 tabletach 810 mg. Wild yam, a vo Swansone je to isté ak tam píšu Wild Yam Root Estract 810 mg 10% diosgenin a pod tým Wild Yam Root 190 mg. Koľko ktoré môžem užívať na hormonálnu rovnováhu. Mam 47 rokov. Dakujem

- mira

"Tak isto rozne energeticke polia a aury su skor vec viery ako cistej vedy"

Tak to si ma šokoval. Už na základnej škole sme sa učili, že okolo každého vodiča je elektromagnetické pole. Že svoje pole má Zem, každé teleso. Zemská príťažlivosť je podľa teba tiež len vec viery ? Ako pracuje prenos signálov na diaľku ?
Každá čiastka hmoty sa dá nekonečne deliť až na také malé nič, že je to len energetická jednotka. Všetko je len energia, ako to vyjadril Einstein E=mc2 / na druhú/

Nezastávam sa pí vody, ale aura bola už mnohokrát odfotená a nie je to výmysel.

vova

RNG ešte ťa chcem poprosiť o jednu radu. Kamarátke (42 ročná) diagnostikovali tumor na maternici, má ju veľmi zväčšenú, asi 15 rokov spätne tam mala myom. Viem, asi veľmi ťažká otázka, ale myslíš si, že je operácia nevyhnutná? Lekári jej doporučili okamžitú operáciu. Problém je aj v tom, že jej zväčšená maternica tlačí na tepnu, ktorá vedie do nohy a to spôsobuje problém s nohou -silný opuch, veľká bolesť pri chôdzi. Po tom ako bola 2 týždne v nemocnici sa jej noha upravila, odpuchla. Okrem toho ju upozornili, že vzhľadom na problém s nohou je vysoké riziko, že počas operácie môže dostať infarkt, znie mi to skoro ako šach-mat. :( Prosím, ak vieš akokoľvek poradiť, budem rád. Vopred ďakujem pekne za odpoveď a prajem pekný deň.

vova

Ahoj RNG ďakujem pekne za vysvetlenie, to o jednom vodíku a kyslíku je na jednej českej web stránke, pán Zachar to opisuje takto "Po týchto úpravách v pi-vode sa mení počet a intenzita vodíkových môstikov v molekule vody, čím sa menia všetky podstatné vlastnosti vody. Úpravou sa mení aj zhlukovanie molekúl vody do zhlukov. Kým bežná voda obsahuje v jednom zhluku 6 molekúl, pi-voda obsahuje len 3 molekuly..." Inak viem, že on si stravou vyriešil svoju osteoporózu, prosím ťa kto je podľa teba špičková svetoznáma autorita čo sa výživy týka, respektive ktoré knihy doporučuješ?

RNG

nina 25, na urcity cas sa vyhybaj kvasenyum produktom a kvasinkam Aspon mesiac, nech sa telo poriadne precisti zo splodin kvasinkovych infekcii skor, nez mu das jedla alebo doplnky obsahujuce splodiny kvasnych produktov.
Kebu sio mala cistu calcium pangamate bez kvasiniek, tak ten ti nemoze uskodit ani hned teraz. Ale povacsine B-vitaminove preparaty obsahuju zbytky kvasiniek a to teda na aspon niekolko tyzdnov neodporucam