Otázky na RNG

RNG

cakanka, daj si do Google.com slova oregano oil a coconut oil a uvodis, kolko je na to zdrojov na svete!
Ja osobne pouzivam napr vyrobky firmy Swansonvitamins.com alebo Puritan's Pride

RNG

varixinal obsahuje spravne veci, len nie su to silne vytazky, na ktore poznam klinicku aktivitu. Ale iste je aspon ciastocne ucinny, hlavne ked zoberies niekolko tabliet(4-5) miesto Walmarkom odporucanej jednej. Poliaci aj Bulhari maju aj ovela lacnejsi krem na nohy s obsahom escinu(vytazok z pagastanu konskeho).Pozri pod nazvom Venitan kde maju krem s 3% obsahom escinu

Ale najlepsia rada na krcove zily je pouzivat silne zvierajuce pancuchace, ktore im nedovolia vystupit na povrch a vykladat si nohy kedykolvek mozes co najvyssie. Na noc pod ne dat vysoku podusku.
Moja zena sa tak vyhla krcovym zilam, hoci u nich v rodine po 55 im uz doslova zacali cerniet nohy a ona ich ma zatial v poriadku aj po sestdesiatke.

RNG

saja, ja mam moje udaje z viacerych knih a su zialbohu v anglictine. Tak som bol nuteny napisat z nich vytazok sam. Pripajam:

Protikandidova dieta nesmie obsahovat volne cukry ani sacharidy, ktore nase telo alebo candida vie pouzit na svoje prezitie.
Tj zakladom protikandidovej diety je ju VYHLADOVATt.
Pomocne pri protikandidovej diete(nevyhnutne) je brat oreganovy olej(2-3x2 kvapky candiminu), roztok GSE/citricidal(60/35 kvapiek do litra vody, postupne vypit po malickych glgoch pocas dna) a niekolko lyzic kokosoveho oleja denne. Na noc treba zobrat silnu PROBIOTICKU ZMES s kuskom jablka, aby sa mohla rozmnozit v crevach cez noc.
Jedlo by sa malo skladat LEN z masa, ryb, vajec, vela zelenin(okrem zemiakov!!!)orechov a neskrobovitych olejnatych semien. Nic ine!!!.
Extra celuloza/vlakniny, ako pektiny, psylium a kokosova mucka pomozu oslabenu kandidu VYMIEST von z criev.

Realisticky cas na znicenie kandidy v crevach je okolo 2 tyzdnov.

Akekolvek porusenie ci uz diety alebo daviek doplnkov znehodnocuje tuto dietu.

Kandida inde sa da tiez potlacit vyplachom koloidnou striebornou vodou alebo popisanym roztokom citricidalu.

Ale zakladna podmienka na zbavenie sa kandidy je ju vynicit v prvom rade v crevach a nahradit probiotikami

ala12

ahoj rng!
Chcem sa spýtať na užívanie kokosového oleja. Spomínal si, že je ľahko stráviteľný. Mňa ale po ňom začal bolieť žalúdok. Viac krát sa mi to už stalo. Kedy by som si ho mala dávať, na lačno alebo po jedle?
Má s tým niekto skúsenosť?

A chcela by som vedieť tvoj názor na mumio. Je to dobrý zdroj minerálov? Ďakujem. A

ari

Chcela by som sa spýtať, aký máš názor. Mám pocit pálenia v oblasti kolena, mám pocit akoby som mala otvorenú ranu v kolene. Castokrát mi puká i v kolene, nepociťujem však pri pukaní bolesti. Uvažujem o artrostope hyal alebo kolagéne.Dakujem

jen

RNG:prosim ta,tak mi porad...momentalne mam endometrialne cysty odstranene,boli za maternicou v zrastoch na hrubom creve,ale zas je to len otazka casu,kedy sa mi znovu vytvoria.Toto bola moja 4 laparotomia a laparoskopie ani nepocitam.Vliecie sa mi to roky.Dakujem

jojina

Ahoj RNG,
chcem ta poprosit o radu pri krcovych zilach. Som mlada 23 rokov a uz mi na nohach vystupuju nepekne zily a robia sa mi tzv. pavuciny. Som z toho nestastna.
Co odporucas uzivat?
Co si myslis o vyrobku Varixinal? Je ucinny?