Otázky na RNG

boruska

RNG,naozaj sa cajmi vyplavuju mineraly z tela?ja pijem dost roznych bilinkovych cajov denne,striedam ich.vzdy si urobim tak 3x denne po 2 dcl z nejakych .moze byt aj to dovod,ze mam malo draslika v tele?

RNG

chelacia je vytiahnutie(chele=klepeto) roznych kovov z tela hlavne ovocnymi a zeleniniovymi kyselinami.
Najdi si rozne chelacne prostriedky v predoslych temach

RNG

minoq, surova cvikla, surova mrkva a stonkovy celer, surovy ananas a papaja, pripadne surove lycium, ak mas na neho zdroj. Stavy a konzervy su nanic, lebo enzymi sa znicia zahriatim nad 55stupnov celzia kompletne a velmi rychlo.

RNG

simona oo9, je to iste ovplyvnene genetikou, ale neviem aky pochod za tym v tele je.Nikto s mojich lekarskych zdrojov sa s tym zatial seriozne nezaoberal, lebo sa nejedna o zdravotny problem ale len kozmeticky.

Mariaj

WIKUSH,ja pocitujem intoleranciu na mnozstvo potravin.Podarilo sa mi to znizit tak,ako pise RNG.Enzymami a cistenim tela od zapalov roznymi bylinami a aj probiotikami.Ale nie je to uplne vyliecene.Napr.po jogurte ma tak prehanalo,ze zo mna vychadzala nestravena potrava aj po paradajkach.Tie casy su prec.Jogurt i mliecne i paradajky aj ine uz momentalne v mensej miere konzumujem.Ale trvalo to viac rokov,pretoze i na byliny mam napr intoleranciu,tak som ich pila obcas,ale dlhsie

MARIAJ

RNG,pisal si mi vcera o 18:28 hod.Podla vlasovej analyzy mam prebytok horcika,draslika a vapnika. Takmer vsetkych ostatnych mam pod normu,niektore dost vyrazne.Myslis,ze aj tak by sa mi to busenie dialo?Robi mi to aj po tinkturach a aj po potravinach.O tom,ze sa cajom vyplavuju z tela mineraly som myslim uz pocula.Ja som si cielene doplnala vapnik a horcik a jedavam dost zemiakov,v nich je myslim draslik.Ostatne zeleniny a ovocia menej koli tej intolerancii.Vidno tu ,ze ta intolerancia nema povod tam,kde sa ziviny vstrebavaju.V tomto mi pomohla vlasova analyza spoznat to.Doktori v tom tapu.