Otázky na RNG

RNG

boruska, neviem, ake mas problemy, ale nedostatok draslika mame vsetci v tele, lebo sa dnes nenachadza v dostatocnom mnozstve v polnohospodarskych produktoch pestovanych na znacne vycerpanej pode. Pozri na temu
www.zdravie.sk, kde je draslik v nasom tele riadne prediskutovany.
Radim pouzivanie soli s obsahom draslika, ktoru predavaju napr v Bille ako "sol so znizenym obsahom sodika"

jen

RNG,nevies mi poradit este,ako sa mam dopracovat k tym prohormonalnym doplnkom,ktore si mi doporucil,som momentalne nadlhsie v UK.Dakujem za pomoc

boruska

RNG,naozaj sa cajmi vyplavuju mineraly z tela?ja pijem dost roznych bilinkovych cajov denne,striedam ich.vzdy si urobim tak 3x denne po 2 dcl z nejakych .moze byt aj to dovod,ze mam malo draslika v tele?

RNG

chelacia je vytiahnutie(chele=klepeto) roznych kovov z tela hlavne ovocnymi a zeleniniovymi kyselinami.
Najdi si rozne chelacne prostriedky v predoslych temach

RNG

minoq, surova cvikla, surova mrkva a stonkovy celer, surovy ananas a papaja, pripadne surove lycium, ak mas na neho zdroj. Stavy a konzervy su nanic, lebo enzymi sa znicia zahriatim nad 55stupnov celzia kompletne a velmi rychlo.

RNG

simona oo9, je to iste ovplyvnene genetikou, ale neviem aky pochod za tym v tele je.Nikto s mojich lekarskych zdrojov sa s tym zatial seriozne nezaoberal, lebo sa nejedna o zdravotny problem ale len kozmeticky.