prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG,naozaj sa cajmi vyplavuju mineraly z tela?ja pijem dost roznych bilinkovych cajov denne,striedam ich.vzdy si urobim tak 3x denne po 2 dcl z nejakych .moze byt aj to dovod,ze mam malo draslika v tele?
chelacia je vytiahnutie(chele=klepeto) roznych kovov z tela hlavne ovocnymi a zeleniniovymi kyselinami.
Najdi si rozne chelacne prostriedky v predoslych temach
mariaj, vlasova analyza je dost nespolahliva, zialbohu. Krvna je spolahliverjsia co sa tyka mineralov.
minoq, surova cvikla, surova mrkva a stonkovy celer, surovy ananas a papaja, pripadne surove lycium, ak mas na neho zdroj. Stavy a konzervy su nanic, lebo enzymi sa znicia zahriatim nad 55stupnov celzia kompletne a velmi rychlo.
simona oo9, je to iste ovplyvnene genetikou, ale neviem aky pochod za tym v tele je.Nikto s mojich lekarskych zdrojov sa s tym zatial seriozne nezaoberal, lebo sa nejedna o zdravotny problem ale len kozmeticky.
martinko19 spravna technika cistenia zubov zabranuje tvorbe zub. kamena
RNG...existuje nieco na odstranenie zubneho kamena??? (okrem dentistickeho zakroku). vdaka.
WIKUSH,ja pocitujem intoleranciu na mnozstvo potravin.Podarilo sa mi to znizit tak,ako pise RNG.Enzymami a cistenim tela od zapalov roznymi bylinami a aj probiotikami.Ale nie je to uplne vyliecene.Napr.po jogurte ma tak prehanalo,ze zo mna vychadzala nestravena potrava aj po paradajkach.Tie casy su prec.Jogurt i mliecne i paradajky aj ine uz momentalne v mensej miere konzumujem.Ale trvalo to viac rokov,pretoze i na byliny mam napr intoleranciu,tak som ich pila obcas,ale dlhsie
RNG,pisal si mi vcera o 18:28 hod.Podla vlasovej analyzy mam prebytok horcika,draslika a vapnika. Takmer vsetkych ostatnych mam pod normu,niektore dost vyrazne.Myslis,ze aj tak by sa mi to busenie dialo?Robi mi to aj po tinkturach a aj po potravinach.O tom,ze sa cajom vyplavuju z tela mineraly som myslim uz pocula.Ja som si cielene doplnala vapnik a horcik a jedavam dost zemiakov,v nich je myslim draslik.Ostatne zeleniny a ovocia menej koli tej intolerancii.Vidno tu ,ze ta intolerancia nema povod tam,kde sa ziviny vstrebavaju.V tomto mi pomohla vlasova analyza spoznat to.Doktori v tom tapu.