Otázky na RNG

RNG

dragonfly, samozrejme mozes vsetky spomenute skombinovat, ved su to neskodne potravinove doplnky a kombinaciami sa ich efekt podstatne zvysuje.
Davka yamu 2x1 gram je len priblizna, to mam viacmenej od mojej zeny,ktora ho pouzivala uspesne pri prechode. Nepoznam predavkovanie s yamom, ved je to pre mexickych indianov priloha k jedlu, ako u nas zemiaky, tj toho zjedia doslova kopu. Ja som len uvadzal podla skusenosti asi davku, co by mala zabrat, nie presnenkolko brat. To si musis sama na sebe vyskusat, kolko ti telo pozaduje na vyriesenie problemov.

RNG

grepofit neuvadza presny obsah, a nema svoj vytazok z grapefruitovych jadierok aktivovany tak ako je to v citricidale. Aktivaciou(patentovany proces) sa mnohonasobne zvysi antimikrobialna aktivita. Ostatne prisady su tiez nespecifikovane, o ake koncentracie sa vlastne jedna, co je obvykle typicky priznak, ze je to slabsi vyrobok.
Ti, co vyrabaju siolnejsie koncentraty a vytazky to hrdo na flasu napisu(alebo kvoli lepsiemu odbytu svojich vyrobkov?)

dragonfly53

Ano, v nazve ma wild yam root 405 mg, ale v zlozeni ked pozeram, pardon, kukla som lepsie a zlozenie je pisane na 2 tbl., preto tych 810. Aj tak sa to neda nakombinovat na 1000mg. Tak som doteraz brala male davky, iba 1x2 tbl. Vlastne treba 2x2tbl., co je 2x810mg, alebo mozem dat denne rano 2tbl. a vecer 3tbl. alebo 2x3 tbl., co je 2x1215 mg. Vela cisel, RNG poradis?

acidovka

RNG, je podla vas o.k. konzumovat denne vramci kase na ranajky 1 dcl kysleho domaceho kozieho mlieka? a ako casto by ste odporucali tvaroh? dakujem

dragonfly53

RNG, zabudla som, ze nas je tu vela. Mam cystu a endometriozu, doplnky uzivam uz 3 mesiace, ale chcem pokracovať. Tie vysoke davky enzymu uzivane dlhu dobu su v poriadku?

dragonfly53

RNG, lepsie som pozrela yam a zistujem, ze v 1 tbl. je 810 mg, aby som brala ten 1g, musela by som delit a je to prasok, tak neviem. Moze sa tak ze jeden den 2x1 a druhy den 3x1, znova 2x1 a tak dalej? Dnes mi dosiel balik s dalsimi doplnkami, to som objednala este pred navstevou sona. Mozem k yamu, pupalke, enzymom este brat aj hyaluronic acid 100 mg v jednej tbl. a vitamin E 400IU v 1tbl.? A este, je olej z tekvice (pumpkin seed oil 1000 mg softgels) tak prospesny pre muzov?