prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
danila, na mononukleozu a ine viralne si pozri na rozne viralne temy. Po mononukleoze je dobre precistit a regenerovat percen protokoom dr Berksona. Na kvasinkove infekcie tu boli rozne temy na kandidu.
Prva vec je ale porazit boreliozu, potom sa daju druhe adresovat lahsie. Nezabudaj na probiotika selen a zinok, to radim brat kazdemu. V tvojom pripade aj betaglukany, ked si natolko chorliva.
danila, ja mam skusenosti hlavne s extraktom z olivovych listov a Samentom na boreliozu. Inac su aj medicke protokoly , hlavne dlhotrvajuce velke davky doxucyklinu. Borelioza sama velmi skodi telu a navias znizuje imunitu, takze clovek dostava lahko ine mikroby. Takze sa musi vyliecit, inac to vedie k tazkym poskodeniam tela a tz "Autoimunnym" ochoreniam.
Korbelka. 24 hodin telo ma to. pripadne nejake protizapalove a chelacia ovocnymi kyselinami by ti mali kalcifikaty odstranit.
ahoj RNG.
chcela by som sa ta poprosit o radu, ako najlepsie brat nejake posilnovace imunity..co do pripravkov a postupnosti. mam pozit.vysledky na boreliozu /kliesta som ale mala pred 2rokmi/, casto mam kvasink.infekcie, zvacsene uzliny, a opakujuce sa migreny. Pred troma rokmi, v 24rokoch, som prekonala sarlach a dva mesiace na to mononukleozu..mam pocit, ze som samy virus a bacil a neviem co skor ako liecit, alebo co je toho pricinou. chcela som uzivat, lapacho, kokos.olej, nejaky pripravok na boreliozu som tu vycitala, aj imunoglukan je vraj ucinny..len si z toho vsetkeho neviem vybrat co je nalepsie a co kedy uzivat /co si dat rano, co vecer, co kombinovat a co nie../
dakujem.
RNG, ty si nejaky lekar??? Alebo ako tomu vsetkemu rozumies....????
Bludicka, nazory pani doktorky Huldy Clark beriem trochu s rezervou. Je sice priekopnik v boji proti parazitom a jej vyskum a prax v zariadeniach pracujucich na bioelektrickych principoch maju znacny uspech, ale pricasto nepracuju, takze ich v USA nasa FDA zakazala oznacovat ako zdravotne pomocky-nastoje ale napriek tomu nezakazali ani ich predaj a vyrobu.
Nuz je na nich zmiesana reakcia, niekomu pomohli, inemu nie.
Zatial nie su ziadne vacsie data na poskodenie(FDA na to ciha, lebo by radi potlacili "spinavu konkurenciu " farmacii a lekarskemu priemyslu).
Verim ale(ako povodne absolvent elektrotechnickej fakulty) ze sa casom zdokonalia aby mali zarucenejsiu vyssiu ucinnost.
Je definitivne v tom buducnost.Skoda, ze na tom viac lewkarov nerobi.
Tie rozne sterilizacne metody maju svoje plus aj minus. V bvji proti bakteriam a virusom su niektori az trosku hystericky, aby som sa jemne vyjadril.
Vacsinu nakaz dnes dostavame kvapockovou infekciou a priamym dotykom a clovek by sa musel vystahovat do pustatiny a zit v sklenenej guli, aby nic nemohol dostat od druhych ludi.
Ja osobne radsej zdoraznujem zvysovanie imunity, kedze sa nakazam prakticky neda vyhnut. A v case epidemii sa nezdrzujem nikde, kde su davy ludi.
Ale obcas sa to neda, let cez ocean vyzaduje sedie aj vyse 10 hodin v malom uzavretom priestore so vyse sto ludmi a tam vzdy nieco spravidla nachytam, takze sa musim preventivne branit prostriedkami, co tu tak casto spominam(citricidal, koloidna strieborna voda, oreganovy olej, extrakt z olivovych listov. betaglukany, chaparal, velke davky vitaminu C a podobne.
Ja som velmi citlivy a lahko ochoriem uz z detstva na rozne nosne, krcne a plucne nakazy, takze ked nechcem byt vazne chory, musim sa aktivne branit.
To je vlastne aj dovod, ako som sa dostal do tychto dopplnkov tak hlboko.
Chcela by som sa spýtať RNG na používanie ozonátora na "dezinfekciu potravín" ako to doporučuje H. Clark, výrobcovia ozonátorov tvrdia, hlavne tých na "dezinfekciu vzduchu", že vedľajší produkt chemickej reakcie pri pôsobení ozónu je výlučne oxid dusičitý, kyslík a voda. Ale čítala som, že v prípade mnohých chemikálií, s ktorými ozón reaguje, môžu vzniknúť škodlivé vedľajšie produkty a doteraz presne nikto nevie aké reakcie môže ozón v styku s rôznymi látkami vyvolať.
Ešte by ma zaujímal osobný názor RNG na prístroj ZAPPER, z toho, čo som doteraz prečítala, hlavne Rifeho výskumy, myslím, že ten prístroj funguje, otázne je do akej miery sú jeho pozitívne prínosy pre človeka v aplikácii prostredníctvom zapperu. Po prečítaní niektorých statí knihy "Liečenie a prevencia všetkých druhov rakoviny" od H. Clark mám veľmi zmiešané dojmy, ak by sa tým človek mal riadiť, tak by 24 hodín denne nič iného nerobil, len všetky potraviny testoval syncrometrom na obsah škodlivých látok, dezinfikoval ozonátorom, vymrazovaním, lúhoval v lugolovom roztoku, v HCL, ošetroval ultrazvukom, zapoval, zbieral dažďovú vodu, nakoľko vodné filtre - všetky obsahujú toxíny z dezinfekcie filtrov a spôsob destilácie je nevyhovujúci... nehovoriac o finančných nákladoch na všetky tie prístroje. Podľa mňa je lepšie povzbudiť telo napr. doplnkami stravy, vhodnou diétou, hladovkou, urinoterapiou, užívať látky, ktoré napomáhajú z tela vylučovať škodlivny - zelená strava, surové šťavy, enzýmy.. atď, ako táto snaha o "sterilnosť potravy".
ja som za kysle kozie mlieko napriek vsetkym reciam o skodlivosti mlieka. To sa tyka hlavne mlieka kravskeho z intenzivneho mliekarskeho priemyslu(zamorenie, hormony, atb, pliesne) a naviac vo velkych kvantitach
dfragonfly, nikde som este nenasiel spomenute, ze by tie enzymi mali skodlivu stranku alebo ze by mali nejake dlhodobe ucinky na nase vlastne vytvaranie enzymov. Ja osobne ich pouzivam zakazdym s vacsim jedlom, ked chcem pokojne spat a nezobudzat sa na bolesti brucha. Tu sa totiz nejedna len o vetry a spanok, ale hlavne o vyzivu a regeneraciu tela, tiez o imunitu, lebo pri zlom traveni toto vsetko velmi trpi.