prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
jara aj ja som panikarila a napisala som RNG ze si dam vytrhnut zuby s amalg. blombami-6 ks. tiez mi doporucil uzivat selen a zuby nechat na pokoji :)
RNG, velmi pekne Ti dakujem za "vycerpavajucu" odpoved. Myslim to v tom najlepsom umysle: Klobuk dolu pred Tvojimi vedomostami a rozhladom. Pekny uspesny den.
Smila, na UTLMENIE chuti je plno prostriedkov. Nie su sice stopercentne, ale daju sa kombinovat. Spomeniem chrom, rozne octy, velmi ucinne su vytazky z kaktusu nopal a najma Hoodie gordonii.
Pripadne aj ine prostriedky, ako hydroxicitricka kyselina(zabranuje PREMENE cukrov na tuky), vytazok z fazule(zabranuje traveniu cukrov), rozne zdroje vlaknin(odnasaju v sebe tuky a tym znizuju kaloricky vstup do tela), tiez CLA(tonalin),,ktoreho mame dnes v potravinach primalo a reguluje ukladanie tukov, podporuje vyvoj svalstva na ukor tukov).
Pripadne aj mozes adresovat extra SPALOVANIE tukov roznymi termogeneratormi(alkaloidy zo zeleneho caju, nalepsie spolu s alfa lipoickou kyselinou, vytazky z kola orechu, vytazky z citrusu auracium, teobroma cacao, vytazky z guarany a podobne.
Mily RNG,
vedeli by ste mi poradit nieco na utlmenie pocitu hladu alebo na stiahnutie zaludka? Manzel ma velku nadvahu a uvazuje aj o bandazi zaludka, ale ja sa toho obavam. Bol silny fajciar, prestal fajcit a myslim, ze odtial ma potrebu mat stale nieco v ustach.
Nuz zjavilo sa niekolko clankov, kde autori tvrdia, ze selen rabuje plomby od ortute a tym ju zavadza do krvneho obehu.
To iste by teda malo platit na vsetky jedla obsahujuce siru, lebo aj ta sa zlucuje s ortutou.
Situacia je ale taka, ze selen a sira sa rozptylia po celom tele a tam vsade cheluju, tj viazu sa na ortut a tak ju vytiahnu z tela do krvneho obehu odkial sa znacna cast vyluci v moci von.
Je pravda, ze na kratky cas sa v krvi vtedy nachadza zvysene mnozstvo ortuti, ale telo sa celkove cisti.
Okolo plomby je ukrutne mala cirkulacia krvi, tj odburavanie ortuti tak malym mnozstvom krvi je primale na to, aby mohlo sposobit nejaky extra problem v tele.
Tj chelacia vysledne ocisti telo aj ked jej postranne ucinky sa zdaju ako skodlive na kratky cas.
Zluceniny tazkych kovov su telu skodlive len vtedy, ked sa stanu castou molekul tkaniv. Akonahle su vytiahnute z vazby na tkaniva, prestanu byt skodlive.
Preto napr striebro a zlato, tiez platina su v tele prakticky neskodne napriek tomu, ze su tiez tazke kovy, lebo ako malo zlucive kovy sa tam nenaviazu a ako male nezlucene ciastocky putuju neskodne v tele kym sa nevylucia(moc, stolica,pot, koza, vlasy)
RNG, prosim Ta, mozes to blizsie vysvetlit, vplyv selenu na plomby? Dakujem.
Tak som sa znova musel prihlasit, dufam, ze si to uz ta elektronika niekde zapamata.
Uzliny sa zduria vzdy, ked sa do nich dostanu nejake toxiny. Uzliny su zvody lymfy(nasa kanalizacia splodin) a ich funkcia je odviest lymfu do trupu, kde sa dostane do krvneho obehu, ktory je napojeny na nase 2 filtre splodin, ladviny a pecen.
Aby sa nedostali do krvi prilis neziaduce latky, uzliny maju tiez funkciu urcitej filtracie a zduria sa za pritomnosti mikrobov alebo toxinov. Zdurenie znamena zvysenu aktivitu.
Takze pri zdurenych uzlinach treba adresovat v prvom rade mikrobialnu(alebo aj paraziticku?) pricinu.
Nejak ten internet blbne, nechce ma to pustit pod mojim nickom(RNG), tak som tam dal pre zmenu moje meno
Ahoj RNG,
moje problemy s hrdlom este stale pretrvavaju ale tak v utorok mam uz konecne termin u doktorky tak dufam ze ma na krcne posle.
Ale teraz som citala nejaky clanok v Zdravi ze zdurene uzliny na krku mozu byt prejavom mononukleozy a ze ju mozu sprevadzat aj bakterialne infekcie(ako napr. ten moj streptokok). Ake su dalsie priznaky toho ochorenia? A aky je postup liecby? dakujem pekne za odpoved
RNG, nehnevaj sa, nerozumela som, co z toho vyplyva v praxi, pre nas, neznalych...