Otázky na RNG

allinka

RNG,teda ked mam doma rybi olej-kapsuly,mam ich uzivat spolu v ten isty cas ako tie mineraly na kosti?
A co vit.K?Ten nemusi byt brany sucasne s tymi mineralmi?Absorbuju sa aj bez neho?

smilla

Dakujem RNG za odpoved ohladom doplnkov na utlmenie hladu. Asi by som mala este doplnit, ze manzelovi minuly rok diagnostikovali cukrovku. Z doplnkov, ktore si vymenoval, berie chrom 60,0 µg a kyselinu alfalipoicku 200 mg (so skoricou v pripravku Dialevel) denne. Tak by ma zaujimalo, ci aj dalsie z pripravkov, ktore si vymenoval, maju priaznivy vplyv na cukrovku, alebo ci niektore z nich by mu nemohli cukor zhorsit. Napr. o fazuli som citala, ze ma na cukrovku dobre ucinky, ale co taka hydroxicitricka kyselina, ked zabranuje premene cukrov na tuky, co sa deje potom s cukrami? Alebo jablcny ocot?
Som velmi vdacna za to, ze si najdes cas na pomoc ludom, na ktorych lekari cas nemaju (moj muz nedostal prakticky ziadne informacie od svojej diabetologicky, vsetko studujeme sami cez internet, bol "odsudeny" lekarmi na inzulin 3x denne a ked si ho prestal sam proti voli lekarky pichat, zistil, ze hodnoty cukru ma uplne rovnake ako s inzulinom, tak aj bez neho.). Na zaklade tvojich rad som pre neho objednala medzi inym aj Gymnemu silvestre a Silymarin. Chcela by som vediet, s akymi inymi pripravkami si spokojny Ty, co sa tyka cukrovky.
Vopred dakujem aj za manzela.

RNG

zaza, pomahlam sa takze pridam z predoslej temy na herpesy, ale tyka sa to vsetkych virusov.

Zvysovanie imunity zvnutra robi ovela viac proti vsetkym viralnym, vcitane herpesov, ktore mame temer vsetci v tele permanentne, nez vsetky mastickovania a specialne ozarovania zvonku. Virusy su v celom tele a objavia sa naplno, ked je telo oslabene. A nesposobuju len opar, ako sa mnohi naivne nazdavaju, ale aj poskodzovanie nervov(bolesti, depresie...), poskodzovanie sliznic(zapaly...)poskodzovanie zaludocnej sliznice,oci, pankreasu, pecene atd, su aj jednou z pricin tzv. autoimunnych chorob(v spojeni casto s bakteriami a mykoplazmami)
Takze znova zdoraznujem, zvysujte si viralnu imunitu a kazdy by mal brat aspon selen, zinok a obcas probiotika, ti co maju viac problemov tj castejsie sa opakujuce prejavy(opar, pasovy opar,genitalny herpes,
bolesti z roznych zapalov atd) si mozu vybrat s nasledujucich zoradenych
zhruba podla ucinnosti: Zinok, selen ,Lactobacilus Bulgaricus
aloe vera(dlhodobo brane zvysi imunitu voci nielen virusom ale aj inym), l-lysin, vitamin C vo vacsich davkach, echinacea, baza, astragalus, GSE, oreganovy olej,collostrum, lapacho, extrakt z olivovych listov a velmi ucinny chaparal(larrea tridentata). Su aj ine silne zname ako betulin a huba chaga, ale zatial su prakticky nepristupne, lebo ich vyroba a rozsirovanie sa znacne blokuje.
Su to alkoholicky vytazok z brezovej kory a parazitna huba rastuca na breze.

Ja osobne beriem astragalus, NAC velke davky vitaminu C(esterC) a pripadne silny chaparal

RNG

nuz vcera som si nedal pozor a v restauracii som sa objedol a nedal si dost enzymov a kyselin, tak som sa v prostred noci zobudil a nevedel som zaspat. Preto tie neobvykle hodiny prispevkov.

RNG

zazai citricidal je len trosticku ucinny na rhino virusy, takze odpoved je podla mna nie je ucinny na virusy. Na to su ine ovela ucinnejsie.

delphia

zdravim RNG, ty si vobec dnes a vcera daco aj pospal? :)) lebo vidim tu od teba prispevky aj v case, ked je u vas noc :)
dnes sa ti muselo ckat, lebo som ta spominala s jednou svojou znamou :))
samozrejme v dobrom bola rec o tebe :))

asi od dnes prestanem aj varit, lebo mi dosli z puritansu dve 10 kg. baliky. budeme zit z doplnkov stravy :)) :)) :)) (samozrejme srandujem, nasa rodina ma velmi rada svoje brucha).
s pripravkami, ktore si doporucil, mame len pozit. skusenosti.(len mne sposobuju zapchu :( dnes som si dala aj lyzicu oliv. oleja na úpremastenie criev, ale zatial nic sa nedeje...

pekny den