Otázky na RNG

jedna

aky je prosim, tvoj nazor na filozfiu Andrewa Weila. pocula som chvalu na jeho prirodnu kozmetiku. vraj dostat aj u nas jeho knizky. chystam sa ich kupit.
dakujem za nazor

RNG

proti alergiam niekedy pomozu rozne enzymi, v pripade bielkovinnej alergie samozzrejme bielkovinne enzymi(bromelain, papain, pancreatin a fungalne proteolyticke enzymi), tiez mozno serrapeptaza. Proti zapalom moze pomoct aj quercitin, curcumin, dumbier, boswelicka kyselina , vitamin C atd, tj latky znizujuce histaminovu reakciu.

Deee

ďakujem za odpoved, milovanie s ochranou vsak nie je hlavny problem, ale ako sa dopracovat k babatku...asi sa nemylim, ked napisem, ze prirodzene to nepojde...

RNG

diiii, okrem mikrobialnych pricin aj niektore vymenene bielkoviny mozu sposobit zapaly(alergia).
Ja sa napriklad vyhadzem, ked sa o mna v noci dotkne chrbtom moja zena a poti sa.
Nuz s tym nic zialbohu nenarobis. Ja si musim natiahnut pyzamo, aby sme nemali priamy dotyk koza na kozu dlhodobo cez noc....

Diiiiiiiiii

RNG prosim porad mi, s priatelom sa mozeme milovat len s ochranou, lebo bez nej okamzite po styku dostanem zapal mocovych ciest(do 8 hodin palenie pri moceni, do 12 hodin krv v moci, zacinajuci zapal citim uz dve tri hodiny po styku), pri milovani s ochranou zapaly nemavam, chceli by sme babatko, neviem vsak ako by sme ho mohli mat prirodzene, vlastne v to uz ani neverim a bojim sa ze ani ine metody nebudu uspesne...zapaly mocovych ciest z inych pricin nemavam, odked sa milujeme s ochranou a rok a pol som tento zapal uz nemala ani raz

RNG

allinka, ber rybaci olej s mineralmi. S mineralmi som odporucal aj nieco zelene, napr spirulinu,,kotra obsahuje aj vitamin K aj ine veci potrebne na zabudovanie mineralov v tele. Ale zjest trochu jedla s tym(nie vela!) a dost iste tam nejaky ten K-vitamin bude

RNG

Smila, pripojim ti sem moj osobny propad,tiez som cukrovkar DM2 ale nepicham si nic, tu je moj nazor a dieta:

Dieta pre cukrovkarov typu 2 je velmi obmedzit vsetky cukry a
skroboviny=vsetko z muky(chlieb,pecivo atd., tiez zemiaky a ryzu)
Nahradit to zeleninou,
Pravidelne cvicit alebo chodit na hodinove prechadzky.
Z doplnkov na regenerovanie pankreasu a znizenie cukru v krvi spomeniem
najosvecenejsie zhruba v poradi ucinnosti od najsilnejsich dole: gymnena
sylvestris, senovka grecka, alfa lipoicka kyselina, sylimarin, acetyl
L-carnitin, L-carnosin,skorica,organicky viazany chrom

Moj osobny nazor na tzv inzulinovu necitlivost(insensitivity) je, ze
steny buniek, ktore obsahuju lipidy maju miesto tekutych tvrde
polymerizovane tuky(margariny a hydrogenizovane tuky) a pre to sa
nevedia na inzulinovy signal poriadne otvorit.
Dokaz, ze to asi je pravda je ked cukrovkari typu 2 schudnu drasticky(tj
stratia cast tych tvrdych tukov-lipidov v bunecnych stenach, cukrovka 2
sa im velmi zlepsi, dokonca niektorym uplne zmizne.