prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
korbelka, DMSA je specificky na ortut . Na kalcium a ine kovy su ovela ucinnejsie rozne ovocne kyseliny, ako citronova, jablcna ,berbericka a podobne.
Na chelaciu s dobrymi uspechmi sa pouziva hlavne potravinarska kyselina EDTA, davky oralne okolo 600 az 1200 mg denne, co mozno robit doma.
Vyssie davky sa davaju intravenalne v nemocniciach napr pri otrave olovom a kadmiom, ale aj tam maximum, co je bezpecne pre ladviny je len 3 gramy denne, lebo viac by pretazilo ladviny, zapchalo ich privela vylucovanymi mineralmi a vyvolalo nefritis(zlyhanie ladvin)co sa hodne casto predtym stavalo v nemozniciach, ked davali 10 gramov EDTA do infuzie denne pri otravach olovom, arzenom a kadmiom.
Ja som osobne za pomalsiu a bezpecnu chelaciu, ktoru si moze kazdy robit doma sukromne z EDTA kapsulami, ktore sa predavaju v tychto davkach ako potravinovy doplnok.
Paradox je, ze ked chce clovek odstranit kalcium z kalcifikatov, odburava sa zaroven z kosti a pre to je najlepsie jeden den chelovat cele telo a druhy dodat mineralno-vitaminovu zmes specificky na kosti
Da sa to urobit aj v ramci dna, skoro rano chelacia, neskoro vecer dodat zmes na kosti. Alebo naopak, pripadne. Ale na noc je dobre si dodat mineraly na lepsi spanok.
Inac dlhodoba chelacia bez dodavania extra mineralov moze sposobit osteoporozu a znizit obsah mineralov v krvi, co by mohlo viezt k tetanii a depresiam(mineraly, tj kovy v tomto pripade su neurotransmitery a potrebujeme ich na prenos nervovych signalov, okrem ineho v tele)
marcco, mozno.
a samozrjme rozne na zvysovanie hladiny testosteronu(steroly z korenov zihlavy, tekvicoveho oleja, ,tribulus terestris-tusim sa to po slovensky vola nejaky kotvicnik...
Uz musim ist spat, za chvilu tu svita!!!
RNG,a ked mam nizky tlak,lekari mi predpisovali liek na zvysenie tlaku,ale uz ho neberiem,aj ked sa stale citim malatny?Pomohol by Yohimbin upravit zaroven aj tlak?
marcco, johinbin neodporucam co by bol ako ucinny, lebo zdviha krvny tlak
Na muzske problemy je plno inych, neskodnych. Aj Svanson ich predava plno(arginin, saw palmetto, horny goat, erycoma long jack, avena sativa, yam....)
suz 11, vyhladaj si to, to tu uz bealo mnohokrat
kamildu, ja som uvadzal davky pre dospelych ked si to pozorne precitas.
A tie reci okolo kamenov z vitaminu C tu uz boli spomenute hromadu krat a samozrejme boli odbornikmi, lekarmi vyvratene.
Samotna kyselina askorbova je vyborne rozpustna vo vode(330 gramov na lirer) aj jej soli su vyborne rozpustne a nakoniec jej zivotnost v tele(polcas) je velmi kratky./ Takze nevidim tu nikde kamene ani zamorenie ako fyzik.
Bezne sa berie az do 100 gramov denne bez akychkolvek zlych nasledkov(s vynimkou hnaciek, lebo kyselina niekomum podrazdi reva preto sa masivne davky beru radsej neutralne.
Ja osobne beriem okolo 5-6 gramov denne v caji(to je moje kyslidlo) a nie je ziadny naznak za roky co to pouzivam, ze by som mal mat nejake problemy z toho.Je to na odporucanie Linusa Paulinga hlavne, ale aj inych znamych lekarov, ktorych periodika odoberam.
Samozrejme mi to trvalo roky prijat, ja som velmi konzervativny a opatrny, ale ked som uz cital n-tu lekarsku spravu z prihliadnutim na sucasnu prax mnohych lekarov (a tiez vyskumy Linusa Paulinga, ktory sam pouzival 18 gramov askorbatu sodneho denne dlhe roky)zacal som si pred rokmi kyslit caj miesto citronom cistou kyselinou askorbovou.
RNG,chcem sa ta ako znalca americkych produktov,opytat na firmu Swanson,ktora ponuka prirodne produkty.Konkretne by som si chcel objednat Yohimbin,ktory inak nie je dostupny,len na lekarsky predpis.Mozes mi poradit,ci je Yohimbin ucinny pri lieceni muzskych problemov?A je vraj ucinny aj ako antidepresivum?Dakujem.
Dakujem RNG, chcem sa spýtat aké učinky má oreganový olej a kde ho dostat, necháva sa v ústach alebo sa prehltne a aký máš názor na kustovnicu? Poznáš to? dakujem prosím odpoved