On-line psychológ, psychiater

joel

*Mám problém so svokrou, ako by som ju dostala na psychiatriu?na vsetkých doma útočí, nadáva,bije....prosím poraďte.

Maja.

Psychiatria ja velmi mlady vedny odbor .Psychiater Vam nevie pomoct aj keby chcel,pretoze sam tomu nerozumie. co moze,- tak to Vam predpisat lieky ktore Vas casom zabiju. Vsetky su vysoko navykove aj antidepresiva a to ani nehovorím o benzodiazepínoch.Prosim - neverte vsetkemu co Vam narozpravaju !!!!!

maťa48

Ahojte všetci. Vidím že je tu veľa ľudí ktorý majú problém ja mám tiež a veľký. Už dlho to ide a ide to so mnou dole vodou. Potrebujem odbornú pomoc. Stratila som blízkeho človeka a ja bez neho nechcem žiť. A je mi strašne smutno.

mamco

Teraz je uz na posteli v noci o druhej sme ju tam dali,no uz tak nevyvadza vlastne uz si len nieco nezmyselne mrmle popod nos

ddsb

No tak ak bude dostatocne dlho lezat sama na dlazke a pocitat, pripadne robit podobne veci, kedy o sebe prakticky nevie, tak isteze moze aj zomriet.

mamco

Praveze ona lieky ma,len nevie kde si ich dala...v noci vyvadzala az tak ze uz ani sama nevie kde je a kto je.Lezala na zemi,ruky pri sebe a ratala stale dookola od 20 do 30.

Moze od nepravidelneho prisunu liekov na jej psychicky stav zomriet?

bsrg

No bud sa o nu postarate vratane pravidelneho podavania liekov (ak nemate, dajte ich predpisat), alebo ju supnete do nejakeho zariadenia, ale tato cesta je mimoriadne narocna na cas a financie. Ked sa nestara dcera, musi sa starat niekto iny. Tretia moznost je vykaslat sa na nu a cakat ze zomrie. Dufam, ze o tu sa nepokusite...

mamco

Potrebujem radu.Moja babka trpi nejakou chorobu,mava vidiny.Prave teraz ich ma a dokonca ma aj lieky ale nikto nevie kam si ich schovala.Sanitku sme volali vzdy ked sa to stalo,ale tam ju len hodili doktorovi ktory ju v rovnakom stave poslal domov.Dcera sa o nu ma pravidelne starat pretoze navyse ma rakovinu a je bezvladna,ale chodi len raz za tyzden.Potrebujem pomoc co s tym.Dakujem

smii

speedi
neuvazoval si nad zmenou prace, ked tato manzelke tak vadi? Pokial je toto jediny zdroj vasich konfliktov... asi by som sa skor vzdala prace, nez manzelky a syna... ale to je len moj subjektivny nazor