trpim pp uz vyse roka. bola som u psychiatra,.. dal mi antidepresiva,.. ale nie je to vobec jednoduche. pred casom som dostala velke bolesti hlavy,. tak som vsetky lieky vysadila,. a myslim ze som urobila najhorsiu vec,.. uz asi vyse 4 mesiace antidepresiva neberiem. Pocuvla som ostatnych okolo mna ze to musim prekonat a prechodit,.. a myslim si,. ze to nebol najlepsi napad, pretoze moje stavy sa nielenze vratili ale este k tomu aj zhorsili. Nie som schopna ani nastupit niekde do roboty, velmi sa toho bojim. Najhorsie je ze ma sprevadza to,. ze to je neskutocne peklo, ktore ma obmedzuje a nemozem sa zbavit myslienky,. ze to zas budem ja,.. taka ako predtym,.. ststna, vesela, blazniva,. plna elanu a optimizmu,.. miesto toho som nestastna a je mi stale zle a citim sa bezmocne a pokial si sama nepomozem,. nepomoze asi nikto,. pretoze vsetci naokolo myslia len na seba,.. som sama v tom a najhorsie je ze neviem ako sa mam znova postavit na nohy a aspon pre zaciatok sa vsetkeho bat. poradte prosim,.. :( uz vazne nemam sil na nic...