Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mikrocysty na tvári

pentium

co to je za krem???je prirodny???
obsahuje latky ako izopropylmiristat,alebo laurylsulfat sodny??alebo lanolin?(v anglictine sa pise linalool)

lencok1

preto sa chcem opytat, ci niekto nevei co to znamena, ze po tom laseri mi to nezmislo, ale naopak sa to zvacsilo, dokonca sa tie bodky rozsirili

lencok1

ano pouzivam, krem sebium acn...len chapes ide o to ze na tie utavry mi to nezabere, tie su jednoducho tam, take tvrde biele bodky...po celej brade...pomedzi to sem tam vyrazka, no kto sa ma z toho vysomarit

lencok1

mna trocha mata, ze jedna dermatologicka mi povedala ze su to jazvicky, ktore mi ostali po tom laseri, ale ujo hovori ze je asi "slepa", ze to nie su jazvicky a on ma uz teda riadnu prax...tak sa bojim trosku ma to mata...ale ako mozu byt jazvicky vypukle male biele bodky...

lencok1

no vies ja teraz asi najviac lutujem ze som s tym vobec niekedy isla na ten laser, asi to bola totalna hovadina, lebo mi tam pomaly nic nebolo vidno a bolo by to snad aj same zmizlo, namiesto toho je to o 1000% horsie...a co teraz s tym?...predsa sa stymmusi dat nieco robit...
tvar si umyvam vodou rano a vecer, ale hnes sa utriem...

pentium

aj ja som mal na cele,a vpohode mi same zmizli,len teraz ma trapia na brade:((ale odkedy pijavam uz tyzden cistu vodu(z vodovodu),tak akoby sa mi zmensovali,a niektore mi aj miznu...,neumyvas si casto tvar s vodou???pretoze ak ano,voda obsahuje chlor,a ten ked sa dostane do styku s pokozkou ,napomaha tvorbe akne...
mozno si das otazku:a cim si mam umyvat tvar ak nie vodou?
odpoved znie :umyvaj si tvar vodou,ale nenechaj si tu vodu do tvare vsiaknut,umyt,a hned ususit.

lencok1

akoze hruza vazne, no ok tak dajme tomu ze to budem dodrziavat, vyrazka sa uz neurobi ziadna, ale mna trapia je to ostatne hovadiny na brade...chapes navstivila som 4 dermatologov, kazdy hudie nieco ine:-D, no verim svojmu ujovi, ten vylieicil take co ini nevyliecili, ta 2 dermatologicka je jeho kamoska, len ma iny typ lasera, ktory by mal na to zabrat...ale aj tak som v pomykove, kolko ludi tolko nazorov

lencok1

no budem sa to snazit dodrziavat, ale neveim co s tymi uvtvarmi, co sa nedaju vytlacit ani nic, len tam "sedia" a nic "nerobia"...

pentium

je to problem so zaludkom,pretoze telo sa chce tych roznych splodin ,ktore clovek v sebe nahromadi(pitim mlieka,kofoly,jedenim cokolady,a pod)zbavit