Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mikrocysty na tvári

lencok1

inak to je naozaj dobry kremik, maju aj zmatnujuci, takze potom sa ani nelesknes, celkovo je to dobra kozmetika...idem ja teraz von, vsak sa tu zasa stretneme a pokecame a dufam ze prideme na nieco co nam pomoze:)

lencok1

no myslim ze mi pomohol, ale kozmeticka mi povedala ze je to dost agresivny krem, ze sa mam radsej vratit k tej bioderme

lencok1

pouzivala som kedysi skinoren, potom to sebium, potom este od garnieru myslim taky krem na akne...inac asi nic...a ako mi vznikli tie mikrocysty? keby som to ja vedela...vies najvacsi problem je snad to, ze neveim co to je...mam medzitym asi aj ploche bradavicky, viem ze aj moj frajer to mal, raz ked sa oholil sa porezal a tak sa mu to vytvorilo, preto si treba vytlacat vsetko len odborne, lebo sa ti tam moze hned dostat infekcia, pamatam sa ze raz mi pri bozkavani:)frakej strasne moc rozsuchal bradu, mala som ju uplne cervenu, az ma bolela...vtedy som tam mala sem tam nejake vyrazky a odvtedy sa to len zhorsovalo...a postupne sa mi tam vytvorili kadejake utvary...ja som si to ani nevsimla, az moja kozmeticka...ze tam nieco mam a neda sa to vytlacit...a tak to zacalo