Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mikrocysty na tvári

lencok1

ja som videla vysledky uz po 2 tyzdnoch a ci sa da zohnat v tvojom meste neviem, no mna vsak teraz napadlo, ze som vtedy bola s maminou v jednej lekarni, kde sme pravidelni zakaznici a ona vtedy prizmurila jedno ocko, ale to sme museli platit celu sumu

lencok1

a poviem vam ze uz ma to vazne prestava bavit s tou bradou, nikdy som si nemala dat do nej rypat, skoda plakat nad rozliatym mliekom, ale takto to nemoze dalej ist...ja mam na tej brade hadam vsetko, to najvacsie smetisko a ostatna plet v pohode...ja tomu nechapem co to je

lencok1

inak aj moja kamoska dlhooo bojuje s akne a pritom sa uplne perfektne stravuje...tak potom z coho? ja neveim ale asi to musi byt dane aj geneticky, inak ja som si vsimla ze mne sa vyrazky a kozne problemy robia pri strese, napr. ked mam skuskove a malo spim

pentium

rng=)))ja sa snazim s akne bojovat aj zvnutra,dokonca pouzivam niekedy aj urinoterapiu!!!
pijem len cistu vodu ,nepijem mlieko,uzivam zinok,a to som vymenoval len par veci z mnoha,ktore robim,aby som sa zbavil aknei...

lencok1

RNG a je mozne aby boli na brade myomi? lebo mamina volala z mojou dermat. a ona povedala ze pomedzi to mam myomi ani poriadne neveim co to je a co s tym

lencok1

rozmyslam ze aj teraz si ho zacnem davat...aj na tu bradu, nech sa aspon pomedzi tie "cuda" vyrazky nerobia...som z toho zmatena, co to tam mam

RNG

acne, cysty, vyrazky a podobne su zvnutra.
Mastickovanie zvonku ma len velmi limitovany ucinok, treba na to ist hlavne zvnutra.