Prosim vas ,potrebujem pomoc,mam 17 rokov som chlapec,a na tvari sa mi robia mikrocysty(take male bodky ako vyrazky len nie su zapalene,ani scervenane)ako sa toho da zbavit??prosim poradte.........:-))
Mikrocysty na tvári
ale myslel som ze aky krem si ides kupit,laebo sme sa bavili o tej siarkowej moci,no tak som newedel,ale ja kazdopadne sa pokusim zohnat ten skinoren,a ak sa mi ho nepodari zohnat,tak si kupim tu siarkowu moc.
akoze si idem kupit skinoren? normalne, v carfe je otvorena lekaren
lencok,to akoze si ides kupit skinoren???
hej myomi, milie:-d, je to podobne, nech je to cokolvek, nech to odide:)
no ja si ho idem kazdopadne kupit, vcera v tej mojej lekarni kam chodim ho uz nemali:(, isla som do inej tam mi ho ta mrska nepredala, ale dnes tam pojde mamina, ona vie ako nato:), tak dufam ze mi ho donesie, lebo vtedy mi super pomohol
a jako som si vytlacil tie milie(skoro som napisal myomy:-DDD)tak plet sa mi uplne vyhladila a uz tam mam len zopar tych milii,co nesli vytlacit,podla mna by to stalo za skusku....
asi to...tie makromilie...
a ten skinoren by som chcel vyskusat,ale newiem ci ho budem vediet zohnat bez predpisu,tak uvidim...
podla mna myslela makromilie
mna snad najviac naserenkalo ze som tam isla s tym mat pokoj a prave naopak sa mi to zhorsilo, to je sila
tak asi dermatologicka sa pomylila...