Prosim vas ,potrebujem pomoc,mam 17 rokov som chlapec,a na tvari sa mi robia mikrocysty(take male bodky ako vyrazky len nie su zapalene,ani scervenane)ako sa toho da zbavit??prosim poradte.........:-))
Mikrocysty na tvári
mna stve, ze som mala celkom dobru plet, kym som nesla na ten laser...akoby sa to len cele zhorsilo
no a pytal si sa uz nejakeho odbornika co s nimi?
ja som si vcera kupila skinoren ale skusim asi aj ten kremik
no mam doma taku brozurku od vichy,a tam to je vsetko rozpisane,aj obraky su tam ze ako to vyzera a pod.a z toho som usudil,kedze to mam presne take iste,ze mam mikrocysty.
ozaj inak ako si ty prisiel na to ze mas prave mikrocysty?
pozri si tuto stranku.pisu tam o tom kreme,zebraj je super!!!
to je fajn ze ti miznu, ja mam asi ovela vasci problem, ja neveim co vlastne na tej brade mam:(
no a este jeden poznatok:
asi pred pol rokom som pouzival kozmetiku od znacky green line,pouzival som ju vyse mesiaca,ale to obdobie pouzivania green line bolo pre mna asi najhorsim obdobim v celom mojom zivote,tolko uhrov ,komedonov ,roznych cervenych flakov som este v zivote nemal,teraz pouzivam obycajny jemny piling od nivey a som celkom spokojny,som rad ze som sa dostal do normalu,fakt teda....
lencok1=)))vies jak som si dneska vytlacil tie milie,tak vyzera tu uplne vpohode a pomaly mi niektore miznu...
no v tom mas prawdu rng,ze sme zamoreni vsetci.ale ja sa fakt snazim intentivne sa odmorit:-))