Prosim vas ,potrebujem pomoc,mam 17 rokov som chlapec,a na tvari sa mi robia mikrocysty(take male bodky ako vyrazky len nie su zapalene,ani scervenane)ako sa toho da zbavit??prosim poradte.........:-))
Mikrocysty na tvári
mne to kozmezicka skusala vytlacat a neslo jej to a ty pentium co blaznis, sam si to vytlacat??? ha? radsej zajdi ku kozmeticke, prepana
no ja si to zvyknem vydezinfikovat antibakterialnym mydlom,a po vytlaceni som si naniesol liecivy make-up,co ked nahodou stretnem rodinnych prislusnikov,a uvideli by ma takeho cerveneho???:-DDD
no prawe som si te milie vytlacil,a vyzera to teda dost cerveno,ale uvidime:-)))ake to bude do vecera...
a prečo nie, veď vela chalanov chodí na kozmetiku, pri problematickej pleti je dôležité hlbkové čistenie a to najlepšie urobí kozmetička. červený budeš, ale tak za 3 dni sa to vyhoji a ukludni. ja, ked som dopichana po kozmetike, si po očistení pleti umyvam tvar prasličkovým odvarom. milie idu pekne vypichnut, len musi byt sterilna ihla a kozmetička vie ako napichnut.
a tie milie keby som si chcel vypichnut ihlou a potom vytlacit,nebudem velmi cerveny???lebo sa blizi silvester a nechcem vyzerat ako papagaj..:-))
vy ,co mate mikrocysty kuknite si:
lesk.zoznam.sk
no nakolko som chlapec,tak ku kozmetičke nechodím.