Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mikrocysty na tvári

lencok1

vies pentium ja som z toho blazon, kym som nezacala chodit ku kozmeticke tak som ani netusila ze mam nieco na brade, urobila sa mi byrazka ja som ju vytlacila a bolo...moja brada vyzerela celkom fajn, ale az ked mi ona povedala ze tam mam nejake "veci" co sa nedaju vytlacit, vsimla som si to, moj ujo ma laserpve dermatologicke centrum, povedal ze mi to odstrani lasreom, dal mi asi 40 zasahov, pricom sa mi vytvorilo 40 malych chrasticiek, po tyzdni odpadli, ale postupne sa mi tam urobili take biele vypukle bodky, ktore sa naozaj vytlacit nedaju, vobec neveim co to moze byt...a kebyze sa mam rozhodnut uz by som na to nesla, lenze teraz to musim dokncit, lebo to je zle...musim najst sposob co s tym, vies najhorise je snad to, ze ani sama neviem co to vlastne je, cysticky, milie, vyrazky, jazvicky...?

pentium

lencok,neboj,vytlacal som si to len na brade,lebo len tam mi to ide vytlacit,a vsetko som to robil cez servitok,aby som to nemal az take cervene,a celkom dobre mi to zchadza,mal som tam po vytlaceni take drobne pupaciky,ale teraz ich uz skoro ani newidno...

lencok1

toto by sa vazne nemalo robit doma a este k tomu sam, ved si mozes iba uskodit, aj mne to tam zavadzia,ale sama sa uz toho nedotknem