Prosim vas ,potrebujem pomoc,mam 17 rokov som chlapec,a na tvari sa mi robia mikrocysty(take male bodky ako vyrazky len nie su zapalene,ani scervenane)ako sa toho da zbavit??prosim poradte.........:-))
Mikrocysty na tvári
toto pisala jedna baba: v posledních asi pěti letech se mi na bradě objevily nehezké útvary - vypadají trošku jako akné, ale nemizí, nemění se,jen se občas zvýrazní - při únavě a před menses. Bohužel se ani neopálí, takže se budu muset začít líčit...na kožním mi řekli, že jde o cystičky, které je nutné vyškrábnout a následně ošetřit laserem.
dnes aj ja pojdem do lekarne a skusim uprosikat predavcaku,ze som nevedel zohnat recept,lebo su sviatky atd,budem tam prosit,nariekat ,vsetko mozne,len aby mi ho predala:-DDDD
a na margo toho:a kde sa robia mikrocysty???predsa na citlivej pleti.
ano existuje ,vola sa vichy a stoji okolo700sk,ale zevraj nie je dobry pre citlivu plet.
ozaj a neexistuje na tie cysty nejaky kremik?
bol mi ho kupit ocino:)...v lekarni v carefoure, ja mam teraz dermatologa v inom meste ako byvam, tak povedal ze sme nemali ako zohnat recept, tak ju nejako "uprosikal" a predala mu ho, v plnej cene za 319 sk
no ok, moze to tak byt, ale co teraz s nimi?
a ten skinoren,ako sa ti ho podarilo kupit???ci kupovala ho tvoja mama?a v akej lekarni?
to co pises o tom laseri,pravdepodobne ti ten laser pomohol na tie mikrocysty len ciastocne,a preto ti potom dorastli este na vacsie,
podobny efekt ako ked si odsstrihnes koncek mihalnic,a narastu ti dlhsie.
nie,ja som si ich vcera vytlacil a uz(tie ktore sa dali,ale velmi jemne)a dneska rano som sa zobudil s vyhladenym povrchom plet,len to mam este take trochu ruzove od vytlacenia.