Prosim vas ,potrebujem pomoc,mam 17 rokov som chlapec,a na tvari sa mi robia mikrocysty(take male bodky ako vyrazky len nie su zapalene,ani scervenane)ako sa toho da zbavit??prosim poradte.........:-))
Mikrocysty na tvári
Pentium, zamoreni sme vsetci bez vynimky. Otazka je ako to telo vie kompenzovat(ako sa vie prisposobit) a kedy uz nestaci a musi nieco aj nasilu vyhodit.
Ako sa hovori z poslednej kvapky pretecie pohar
ale ja nie som zamoreny,keby som bol tak by som mal s akne problem stale,lenze mne sa vrati,odide,vrati,odide,a stale dokola...
pentium, stale opakujem to iste, ked si telo zamorujes dlhe roky, su tam doslova kila zamorenie a nemozes ocakavat, ze ti to za par dni zmizne z tela.
Rychle "lieky" ako hormonalne prostriedky vylucovanie skodlivin cez kozu len zastavia na cas, pokial ich beries a stale ich brat nemozes, lebo ti znicia telo. A ked prestanes, znova sa telo pokusi vyhodit znicene tuky.
K detoxifikacii mozes prispiet aj crevnym vylucovanim, extra zlc(sylimarin, calcium D glucarate), lecitin a absorbcne a cistiace vlakniny pomozu odstranit rychlejsie znicene tuky z tela.
ja newiem,stale vaham nad navstevou kozmeticky,ja vam teda newiem...
no presne ze to,ja som si to dneska vytlacil,no uvidim ci sa mi to nevrati,ale dufam ze nie,ved dodrzujem detoxikacne body...
danielabert to si ma potesil, aspon mam nadej sa toho zbavit:), dakujeme
ozaj pentium, inak asi tyzden kazdy vecer som si natierala zvysky skinorenu a celo mam uplne hladunke, aj lica, az na tu bradu...
aha, no ja idem najprv skusit moj osvedceny skinoren, inak myslim ze ja som raz mala eucerinovu vodicku na vyrazky, celkom fajn
a nema niekto skusenosti s kozmetikou eucerin???