Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mikrocysty na tvári

pentium

no viem ze v zivote su aj ovela horsie veci,aj som uz zazil(mozno aj horsie ako ini),ale teraz ma trapi toto,a proste uz by som sa toho chcel zbavit,lebo ma to trapi.

lencok

proste ber to ako prechodny stav, aj ja to tak musim brat, mame siceproblemy s pletou, ale nastastie je to riesitelne, tak asi tak

lencok

vies pentium ale netrap sa az tak moc kvoli tej pleti, v puberte je to normalne, vies ak budes vzdy usmiaty a vesely, nikdy ti to neuberie na krase, hlavne bud sam sebou, vyrazky boli a budu a zahoja sa a tie cysticky nejako poriesime a nieco vymyslime, ja ti dam urcite po tom 8 januari vedeit ako mi to pokracuje a co s tym...
ale hlavne nebud smutny, ved nie si sam co mas taketo problemy...v zivote su podstatne uplne ine veci,ale nato asi prides casom...

pentium

no teda ten collagen je teda dost draha zalezitost:-((
este xcem pockat do takej 19.aby mi uz akne a mikrocysty a vselijake prdy z tvare zmizli:-DD
a potom uvidim aku budem mat plet,a potom sa podla toho rozhodnem ci collage,alebo laser.,ale laser je podla mna asi ucinnejsi.

lencok

stoji sice az 1400 sk, ale ma to uzasne ucinky, vyhladzuje plet, vyrovna nerovnosti pleti, je vynikajuci na akne a na liecbu pleti po akne...
ja som si ho kupila na jazvu z popaleniny, co som sa popalila ked som bola mala, a celkom pekne to vyhladzuje

pentium

ja sa trapim uz s akne,asi 4roky!!!mal som take obdobia ze som nemal akne,a potom take ked mam dost,teda nie akne druheho stupna,ale nieco medzi prvym a druhym:(((

lencok

ale ja si myslim ze ak mas iba male priehlbinky, tak by sa to dalo riesit aj inym sposobom, skus si kupit collagen beuty black

lencok

inak ja som si pozerala ujov book, co tam ma fotky pred a po aplikacii laseru, a vysledky su fajn, len po tom zakroku mas isty cas cerbensiu pokozku, co sa casom zhoji

pentium

ja newiem,ja budem musiet ist aj na laser,na vyhladenie pleti,lebo po tom akne mam take velmi male priehlbinky:(((