Prosim vas ,potrebujem pomoc,mam 17 rokov som chlapec,a na tvari sa mi robia mikrocysty(take male bodky ako vyrazky len nie su zapalene,ani scervenane)ako sa toho da zbavit??prosim poradte.........:-))
Mikrocysty na tvári
neveim ci su vsetky lekarne otvorene, ale v obch. domoch urcite myslim
aj ja som na tom podobne,vyrazky netreba vytlacat,ale niekedy sa musi...ja si vytlacam vzdy zo spodu na hor,aby som si nezaniesol infekciu do koze,a este vzdy aj cez servitok...
su ti milie, zlucene dokopy, potom vznikne makromilia
pravaze mala som take obdobia, ze to bolo fajn ale potom sa to zasa zhorsilo, pomedzi to vyrazky, ale nikdy som si neuvedomila, ze tam mam nejake milie, cysticky alebo nieco ine, az kym som nesla na cistenie ku kozmeticke...az ta si to vsimla...a potom uz aj ja, inak som ani netusila, ked som mala vyrazku tak som si ju vytlacila a bolo
makromilie???to som inak donedavna ani nepocul,ani google o tom nic newie.
ozaj inak co ta baba pisala ta ceska,co som sem skopcila...
tak nam presne ta dermatologicka povedala ze mi to trosku pootvori a vycisti....a mamina nemyslela myomy:), ale mie...ona tak vola milie, sme sa nerozumeli, tak zevraj su to makromilie
ozaj a za tie mesiace co si mala tie mikrocysty,nemavala si take obdobia ze by sa ti to zlepsovalo?
tak je super!!!dufam ze mi ho predaju,a ze ho vlaastne budu mat,a newies nahodou ci su dnes otvorene vsetky lekarne???
no ja si myslim, ze lieky ti bez predpisu nedaju alebo nemali dat, ale tuto niekedy prizmuria ocko, kedze je to kremik na akne
ale inak ako to je vlastne s tymi lekarnikmi,mozu vydavat lieky na predpis aj bez predpisu???