Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bolesť kolien

RNG

Z Forever living products je Aloe MSM gel lepsi na klby.
Ale len MSM mi nepomaha dost. Pouzivam silnejsi DMSO na kozu a viacero spomenute zvnutra.
Teda protizapalove zmesy extraktov a polotovary na regeneraciu klbovej hmoty, rozne mukosacharidy.
Popritom beriem aj prostriedky proti patogenom, ktorych dosledok tie zapaly a degeneracia chrupaviek boli.
Potlacit bolest je jedna vec, regenerovat klb je druha, odstranit pricinu je tretia.

Ivka 1

Marcia napíš mi na mail, mám osobnú skúsenosť s bolesťami kolien a možno by
si chcela vyskúšať,čo pomohlo mne.

RNG

Marcia, bolesti su zo zapalov, daju sa stlmit protizapalovymi(bromelain, serrapeptaza, quercitin, vitamin C , dumbier, GLA(pupalkovy olej) a ine omega 3 oleje(rybacie...) a klby a slachy sa daju regenerovat glukosaminom, MSM, zelatinou a podobne, co som tu uz raz spominal.
ja som toho dokazom sam, lebo minuly rok sam mal take problemy z bedernym klbom, ze mi musela snurovat topanky manzelka. Dnes po tom neie je ani stopy.
Minuly mesiac ma zacalo velmi otravovat rameno, bolelo pri robote, az mi slzy vhrkli do oci pri urcitych pohyboch. Teplo, protizapalove a polotovary na klbovu hmotu to postupne zmiernuju. Pravdepodobne za mesiac po tom nebude ani stopy, dufam
Beriem dost velke davky niekedy az 1.5 nasobok odporucaneho, ale zrejme pri mojej vahe (nad sto) potrebujem aj tak viac, nez normalnu davku.

RNG

sasa121,klbove formulacie s glukosaminom, MSM a bromelainom boli pouzite v tisickach studii s vyse 50% uspechom. Podotykam,v lekarskych studiach.
Studia s glukosaminovym preparatom zo novozeelandskej zelenej musle mala az 95% uspech, co je fenomenalne.
Glukosamin sulfat s pomocou enzymu bromelainu a silneho polarneho rozpustadla MSM sa dostanu vsade v tele, kde prenikne lymfa, prenikaju cez bunkove steny bez problemov.
Uspech na klby nie je 100 % len pre rozne patogeny, ktore pracuju proti a ktore povodne boli pricina zapalov a znemoznenej regeneracie klbovej hmoty.
Preto je casto treba tieto adresovat zaroven s dodanim materialov na regeneraciu.
Aloe nie je polarne rozpustidlo, ale zmes vzacnych sacharidov. Niektore z nich, napr galaktoza, pomahaju telu bojovat s patogenmi. Pre to je aloe dobre aj na klby, nie ze by "vtiahlo" so sebou glukosamin.Tiez glukosamin je MUKOSACHARID a aloe obsahuje rozne sacharidy, cize moze poskytnut zakladny material pre vytvaranie mukosacharidov-spolu s roznymi aminokyselinami.
Niektori vyrobcovia su ochotni napisat cokolvek , len aby predali svoje vyrobky.Aloe je dost cenne samo o sebe, netreba z neho robit vseliek.

marcia

sasa121:
Ahoj,chces tym povedat ze popri uzivani doplnkov na klby je dobre uzivat aloe vera,ze tym sa to lepsie dostane do jadra az tam kde to treba??ja mam take problemy s klbami ze az placem niekedy doma,zacalo to bolestami kolena a dlhorocnou liecbou liekmi,a teraz ma uz bolia aj ruky,obcas opuchaju klby a hlavne ramena,to je strasne utrpenie ked citim ako mi pri niektorych pohyboch preskakuju klby,vtedy som uplne bezmocna a placem od bolesti..chcela by som sa nejako prirodne liecit a nie do seba pchat lieky ktore aj tak pomoze len na chvilku,uvitam kazdu dobru radu..napis mi prosim o tom nieco viac ak o tom vies nieco,budem velmi rada,ahoj,Marcia

sasa121

Chcem len podotknúť, že pán RNG radí výživové doplnky na kľby /glukosamin,MSM,Chondroitin/chcem, sa spýtať,či viete, že kľbové chrupavky nemajú cievne zásobenie a teda tieto výživné látky sa vám do chrupavky ani nedostanú.Nehovorím o umelých napr.Condrosulf,ktorý ortopédi tak radi predpisujú,to je čisto syntetická vec,ktorá vám síce pomôže ale len preto,že obsahuje analgetikum a protizápalovú látku, čiže ťažkosti ustúpia,ale problém nie je vyriešený, lebo ten opäť príde.A tak dokola, beriete Condrosulf a po rokoch Vám povedia, že Vám sa pomôcť nedá a že treba umelý kľb.Existuje aj iný spôsob, ako riešiť kľbové problémy a opäť poviem, že pomocou Aloe-Freedomom,ktorý je špecifický tým, že aloe má hlbokú penetračnú schopnosť a dokáže preniknúť až do jadra buniek a teda aj do jadra chrupavky a vtiahne so sebou aj výživné látky/v tomto prípaDE CHONDROITIN, GLUKOSAMIN A msm/.To je celý zázrak ,treba však vydržať, podľa dľžky problémov.

michal kaszás

Som sportovec mam 15 rokov behavam a pri behu ma boli koleno nie pri dopade ale pri odrazze alebo vo faze ked je skrcene, ta bolest je z vnutornej strany niekto hovori ze to je meniskova strbina a niekto zasa ze upon tak neviem!!!! Bral som 3 mesiace artenal a mazal som to ketosprayom tu dobu som nebehal dnes som bol zase behat a boli ma tak isto ako pred liecbou! PORADTE prosim!!!!!!