už dlhšiu dobu mám problemy s obidvomi kolenami. Ak mám nohu dlhšie v určitej polohe začne ma bolieť koleno. V noci keď spím tak sa zobudim na silnu bolesť kolena.
Bolesť kolien
Bolesti kolena v mladosti su pravdepodobne z poranenia. To treba vyhojit.
Doplnky na to som spominal mnohokrat(glucosamin, chondroitin,hyaluronicka kyselina MSM,zelatina, huspenina, hydrolyzovane slachy a gliky=do makka uvarene) a protizapalove(quercitin, bromelain, serrapeptaza,rybacie oleje, dunbier...)
Ahojte už dlhšie ma pobolievalo koleno v jeden den prestalo a presne vtedy som na ňho spadla a bolí ma znova, bola som na Rtg a doktor tam nič nezistil a mna aj tak to koleno bolí, povedal mi že ked neprestane bolieť tak pojdem na operáciu, ale ja sa toho bojím keďže hrám hokej a nechcem sa ho vzdať a aj ked ma prestane bolieť, tak ma potom opäť začne ale chodiť môžem aj ohnúť ho možem poradťe mi prosím čo mám robiť alebo ked niekto má to čo ja tak nech pomôže dakujem
A este som zabudla poznamenat, ze mne na bolesti klbov velmi pomaha yoga a najnovsie Pilates cvicenia, ktore este k tomu velmi setria chrbat. Su to relaxaxcne cvikyskludovou harmonickou hudbou, dopraju aj psychicku rehabilitaciu...
...ahoj...ja som bolestami noh a kolien trpela dlho...najprv doktori vraveli ze su to rastove bolesti...lenze mna boleli aj tie kolena, mala som problem si sadnut... predpisovali mi vselijake lieky na vyschnute mazivo v kolenach a tak... ale ja tomu nemozem uverit - znie to neuveritelne - ale odkedy nechodim na gympel, kde nas ucitelia len s prepacenim psychicky buzerovali a robili nenormalne stresy a kricali po nas, mne vymizli vsetky zdravotne probblemy!!!od chripok, ktore som mala kazde 2 tyzdne, cez hocijake zenske problemy a dokonca aj tie nohy a kolena!!!keby mi to niekto hovoril, tak mu neuverim, neverila som na psychosomaticke problemy... proste by ma ani vo sne nenapadlo, ako mozu kolena suvisiet s psychikou, ale dnes som na vyske a citim sa super, dokonca uz aj cvicim!
Borelioza a "autoimunne choroby", vcitane roznych artritid.
ahojte, moja mamina sa trapi asi tak od tohto leta bolestami kolena, diagnostikovali jej psoriaticku artritidu a brala Sulfosalazin, pokt sa jej to este zhorsilo, opuchali jej lytka a mala "celonohovove bolesti". Ani lieky z ortopedie, ani inelieky nepomahali, az som sa od jednej pani dozvedela,zeak mava obcas teplotu a zacalo jej to po vpichnuti kliesta alebo ovada, moze ist o lymsku boreliozu, infekcne ochorenie, sposobene nainfikovanym kliestom, ci ovadom. A kedze stipol aj ovad aj mala toto leta kliesta, poslala som ju nainfekcne a bolo to tak! Pre toto ochoreniesice byva typicke obrovske zacervenanie, okolo vpichu,niekedy sa nemusi objavit a pacienta sprevadzaju len silne najma kolenne bolesti klbov a svalov.Takze ajto moze byt pricina....
Zatial vsetokm chondroitin a glukosamin sa vyraba prakticky vylucne v Japonsku(cinskemu by som nedoveroval pre ich slabu kontrolu kvality. Takze hoci mate vyrobky z roznych firiem, co to davaju do toboliek alebo tabliet, je tam rovnaky povodny material.
Rozdielna je len reklama a sluby vyrobcu.....
Na bolavé kolená sú to výborné veci, čo píše RNG, ale ešte treba rozmýšľať, kde zohnať kvalitné a prírodné.Prosím nie Condrosulf!Freedom z firmy FLP je špička na reumu, koxartrozu či gonartrozu.