Bolesť kolien

m janík

Kolenári-vyhľadajte akupunktúru,tá kolená vylieči.U mladých je to rýchlo 2-5x,u staršich treba viac sedení

RNG

Potlacenim zapalu a bolesti sa da len falosny signal ze je vsetko v klboch vporiadku. Pohyb pre hojenie treba najlepsie pomale natahovanie, ale intenzivny pohyb zoderie klby este viac. Klby treba regenerovat, cize dodat im spravne materialy.
Klbova hmota su hlavne mukosacharidy,podobne latky, ako v huspenine. Aspirin, naproxen, acidaminophen a ine su kysle . Viete, co sa stane ked date par kvapiek octu na huspeninu-rozpusti sa . To iste sa stane v klboch, zvysi sa erozia. Nie regeneracia.Takze klasicky, nedoplnkovy symptomaticky pristup pomaha len naoko...
Doplnky a pomocne latky a prirodne protizapalove latky som uz viackrat spomenul.

lynda

ahoj mato 18...aj ja som bola tak isto..z nicoho nic ma boli koleno....nad jablckom...bola som u ortopeda....robili mi rtg...mam chondropathiu...a kv.kolenam ma bolieva aj chrbat....tam mi zistili lumbago....ja pouzivam arthrostop lieky...pomahaju!!!....ale teraz budem chodit aj na akupunkturu....lekar mi hovoril ze mala by som vela biciklovat a cvicit....:)

t714

Dobrý deň,

už asi dva roky ma pobolieva pravé koleno. Keď sa bicyklujem a tak, ale občas ma prestane bolieť potom zase začne nie je to taká bolesť, že by som nemohol chodiť, ale nie je to normálny stav. Bol som na vyšetrení RTG tam sa nič nezistilo. Potom som bol na vyšetrení Mag. rezonanciou ale ani tá nič mimoriadne nezistila. Ortopéd mi povedal, že sa mi tam tvorí nejaká tekutina, ale že to nie je voda v kolene. Odporúča ma na diagnostickú artroskopiu aby zistil čo tam mám. Ja neviem či je to dobrý nápad. Mal som aj problémy s chrbtom mal som občas bolesti v oblasti pod pravou lopatkou a to hlavne keď som dlho chodil táto bolesť mi prechádzala cez trup do oblasti pod hrudníkom. Občas mám pocit že ma bolí celá pravá noha. Môže tento celý problém súvisieť s bolesťami v chrbte a prechádza to až do nohy a kolena..? Aký je Váš názor na tento problém... ?
Ďakujem.

ida

Bolia ma ale ani neviem skorej mám pocit že sa mi svaly v nohach sťahuju už niekoľko dni.neviem čim môže to byť

RNG

Bolesti mozu byt z poskodenych nervov, poskodenych klbov alebo zapaly rozneho povodu(bakterie, vyrusy, zamorenie atd). Nervy sa daju liecit a regenerovat hlavne davkami omega 3 olejov(rybaci, lanovy, 6-9 gramov v kapsuliach alebo 1 lyzica tekuteho) a zvysene davky B vitaminov.
Klby sa davu vyhojit mukosacharidami, napr glukosamin, chondroitin,rozne hydrolyzovane chrupavky(huspenina, zelatina)-niekolko gramov denne,zdrojom siry ako MSM, 2 gramy denne a roznymi protizapalovumi a enzymatickymi vytazkami(ashwagadha, turmeric,bromelain, serropeptaza,quercitin, zazvor=dumbier a omega 3 oleje.
Pri ubytku kostnej hmoty treba doplnit mineraly, zmes na kosti a vitamin D a K pre zlepsenie absorbcie, brat vecer, kedze kosti rastu v noci povacsine.

vierka

ahojte, prosím vás by mi niekto nevedel poradiť čo s kolenami genu varum, či sa to dá nejako upraviť cvikmi a akými alebo ako? prosíím poraďte ak niekto viete. veeľmi pekne ďakujem

gabrielik

V rámci Košíc môžem prísť k vám a pomôcť od bolestí, zatuhnutia, zacviknutých nervov a rôznych iných problémov kostry, svalstva ale aj vnútorných orgánov. Stačí len naladiť telo, a začne sa uzdravovať samo. Všetko nenásilnou celistvou metódou BMT- bowen.