už dlhšiu dobu mám problemy s obidvomi kolenami. Ak mám nohu dlhšie v určitej polohe začne ma bolieť koleno. V noci keď spím tak sa zobudim na silnu bolesť kolena.
Bolesť kolien
tom, jedz tyzdenne aspon 2 avokada na klbovy maz, v mojich obchodoch najdes este pravdepodobne glukosamin MSM curcumin aj hyaluronicku kyselinu.
Dobry den,mam 20 a uz pol roka ma trapi bolest v pravom kolene.Na zaciatku to zacalo malou bolestou,kteru sem utlmil mastickou a tabletkami.Bol som aj u prislusneho doktora,ale nedokoazal mi povedat,co to moze byt,Kazdy tyzden som dostaval na bolestive misto injekciu a po urcitom case som chodil aj na rehabilitacie,ktore z casti pomahali.Pri urcitom tlaku rukou ,na vnutornu bocnu stranu praveho kolena, na kost je citit znacna bolest.Boli to pri sporte aj u normalnej chodze.Inak som sportovny typ cloveka a ta bolest ma z vacsej miery trapi.Dakujem za odpoved.S pozdravom Tom
Ahojte ... som mlady 16 rocny chalan a uz asi dva mesiace ma pobolieva prave koleno z vnutornej casti ... asi rok som sa venoval posilnovianiu ale to som musel nechat kvoli tomu ze ma zacalo boliet zapsetie po pol roku co som nechal posilovanie ma zacalo pobolievat spominane koleno ... boli to najiac pri stupani schodoch ...co by to prosim vas mohlo byt ? za odpovede vopred dakujem
gelasil je drahych 375 mg zelatiny na pilulku. Totiz ostatne pridavky su primale na klinicku ucinnost.
Zelatina, huspenina(hydrolyzovana zelatina),gliky, to su povodne zdroje, prirodne,na polotovary pre nase klby.
Kto ich je dost a vie stravit, nema problemy s klbami.
Na lepsie stravenie pomaha enzym Bromelain, Papain alebo ine enzymaticke zmesy.
Enzymi zaroven tlmia zapalove procesy a posobia ako antihistaminika.
Ahojte, mala som veľké problémy s kĺbami, vyskúšala som všetko možné aj nemožné z reklám, ale naviac mi paradoxne pomohol celkom neznámy výrobok menom Gelasil. Vyrába to firma Projekt Zdravia a dá sa objednať cez internet: www.zdravazona.com.
najúčinnejšia masť na kolená je akupunktúra!!!!!
Janka, skus MSM krem, niekedy pomoze.
Ak je to ale zapal, tak
alebo adresujes samotny zapal(protizapalove na klby: MSM, glucosamin, bromelain, curcumin(Turmeric), boswelin,ashwagadha, GLA(pupalkovy ci borakovy olej...))
alebo ides za pricinou sirokospektralnumi antimikrobialnymi a antiviralnymi latkami.
.....
Na bolesti nervoveho povodu treba brat hojive rybacie oleje.