už dlhšiu dobu mám problemy s obidvomi kolenami. Ak mám nohu dlhšie v určitej polohe začne ma bolieť koleno. V noci keď spím tak sa zobudim na silnu bolesť kolena.
Bolesť kolien
Ahojte...ako zdravy clovek som siel spat a ako chory clovek som sa zobudil s bolestami v pravej bedrovej casti..zistili mi ze mam zuzenu a opotrebovanu chrupavku..nasledne sa to presunulo na obidve kolena..boleli ma pri vstavani newedel com cupnut bolo to strasne...zistili mi ze mam zapal klbov v kolenach a vodu v kolenach...bola to reaktivna oligoartritida po uretritide s vysokou klinickou hormonalnou aktivitou..a to prislo vsetko ako blesk..z jedneho dna na druhy...bol som lieceny liekmy cca 8mesiacov a stale som pod dohladom reumatologicky...preto netreba cakat a ist k reumatologovi pretoze az potom si uvedomite aku ma hodnotu vase zdravie...drzte sa:)..Mato:)
Marek114, to nevieme, ale ja behavam po asfalte, obcas hore kopcom a moje klby vrzgaju a bolia castejsie ako 80rocnej babke. Mozno by si mal s tym ist k lekarovi a on ti da na to tabletky, kde je vapnik a ine srandy, to uz neviem. Ale existuju tabletky, ktore mozu zamedzit takymto bolestiam, ze dodavaju kostiam iste latky, vitaminy...
Mne na koleno dobre zabera Animal Flex www.gasp.sk
este jedna poznamka, jedna sa o potravinove doplnky, nie o lieky(doplnky vyzivy)
tom, odporucena denna davka glukosaminu je 1500 mg, MSM tiez 1500 mg. Hyaluronicka kyselina dochadza v 20 a 50 mg tabletkach/kapsuliach, odporucene je okolo 100 mg denne. A nezabudaj na tie avokada A BROMELAIN(2X600 gdu)