Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bolesť kolien

smolko

HUHU ja mam presne ten isty problem a uz ma to trapi dobry mesiac. teraz som si kupil tebletky Mobilin.Nieco podobne artrostopu.dufam ze ma to prejde.

valky

Ahojte...ako zdravy clovek som siel spat a ako chory clovek som sa zobudil s bolestami v pravej bedrovej casti..zistili mi ze mam zuzenu a opotrebovanu chrupavku..nasledne sa to presunulo na obidve kolena..boleli ma pri vstavani newedel com cupnut bolo to strasne...zistili mi ze mam zapal klbov v kolenach a vodu v kolenach...bola to reaktivna oligoartritida po uretritide s vysokou klinickou hormonalnou aktivitou..a to prislo vsetko ako blesk..z jedneho dna na druhy...bol som lieceny liekmy cca 8mesiacov a stale som pod dohladom reumatologicky...preto netreba cakat a ist k reumatologovi pretoze az potom si uvedomite aku ma hodnotu vase zdravie...drzte sa:)..Mato:)

ShaulaThalit

Marek114, to nevieme, ale ja behavam po asfalte, obcas hore kopcom a moje klby vrzgaju a bolia castejsie ako 80rocnej babke. Mozno by si mal s tym ist k lekarovi a on ti da na to tabletky, kde je vapnik a ine srandy, to uz neviem. Ale existuju tabletky, ktore mozu zamedzit takymto bolestiam, ze dodavaju kostiam iste latky, vitaminy...

marek114

Dobrý deň mám 15 rokov a 5 rokov hravam profesionalne futbal uz asi dva roky ma trápia bolesti v pravom kolene presne pod jablčkom ked idem hore schodmy mi prelupuje v kolene a hrozne to boliii newiem co mam robit co myslite caka ma nejaky operacny zakrok?

RNG

tom, odporucena denna davka glukosaminu je 1500 mg, MSM tiez 1500 mg. Hyaluronicka kyselina dochadza v 20 a 50 mg tabletkach/kapsuliach, odporucene je okolo 100 mg denne. A nezabudaj na tie avokada A BROMELAIN(2X600 gdu)

tom

Chcel by som nazov konkretneho lieku,nasiel som na internete MSM+GLUKOSAMINE 1000 MG,tak sa chcem opytat,ci je to vhodny liek.A tiez nazov lieku,ktory obsahuje hyaluronicku kyselinu