Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bolesť kolien

zuzus

dobry den od malička športujem dosial mi skoro nič nebolo. No teraz sa mi uz po druhý krát objavili strašné bolesti kolien a už trvaju dost dlho asi dva a viac mesiacov. Hrám hokej takze som stále v pohybe lebo mame teraz letnu pripravu. Kolena ma bolia aj ked nie su v pohybe, ze len som napr v tureckom sede, nevydrzim tak dlho, a musim potom zmenit polohu. Po tréningu mi stále spuchnu a bolia. Poradte mi prosím čo máám s nimi robit ??? dakujem

RNG

nuerama, na kosti su mineralove a vitaminove doplnku na kosti,
na slachy, puzdra a okostice su to rozne mukosacharidy, enzymi, MSM a na klbovy maz je to hyaluronicka kyselina, CMO a avokadovy olej(2 avokada za tyzden)

RNG

nuerama, na kosti su mineralove a vitaminove doplnku na kosti,
na slachy, puzdra a okostice su to rozne mukosacharidy, enzymi, MSM a na klbovy maz je to hyaluronicka kyselina, CMO a avokadovy olej(2 avokada za tyzden)

nuerama

Ahoj, zhruba pred rokom a pol som sa smykla na umelom snehu cestou do prace a celou vahou som spadla na jedno koleno, ktore mam uz od detstva postihnute Osgood-Schlatterovou chorobou, daco sa tam ulomilo, ale v podstate sa to neriesilo dalej, lebo som mala 2 moznosti a to bud vybrat ulomok, alebo nechat nech sa to opravi samo. Pri MR zistili aj meniskus 1. stupna, kt. vraj este netreba operovat. Koleno sa mi davalo dokopy este dlho velmi pomalicky, este stale mam pocit, ze to nie je uplne ok, ale urcite lepsie. Lenze kedze som ho zatazovala co najmenej casom sa zacalo ozyvat to druhe koleno, ktore bolo pretazene. Nuz takze si myslim, ze uz to asi budu oba menisky. Dolezity faktor je, ze som obezna a teda ma to aj dovod. Tie bolesti nie su silne, ale skor take, ze si tie kolena stale uvedomujem a ked utekam na elektricku a pod. potom si ich citim. Takze som sa rozhodla, ze je treba zmenu a zacala som s chudnutim. Uz slo dole cca 11 kg, chodim cvicit 2 krat do tyzdna + zmena zivotospravy, este mam co zhadzovat, celkom to ide a ja pevne dufam, ze sa to da nejak dokopy, som este primlada na zosramotene kolena. Ale rada by som vedela, cim podporit napravu klbov, regeneraciu a tak podobne. Dakujem

majky

Zdravim, pred 3 dnami som si nahle klakol(cupol) a zabolelo ma koleno prave, naprasklo mi v nom ani mi neopuchlo, len ma teraz boli pri klaknuti (cupnuti) a musim ho hned vystriet.
Ked idem po schodoch tak to citim.NIe moc ale citim. Ale ked napr.koleno pri stoji porkcim ako pri klknuti tak ho necitim len ked si cupnem a prenesiem vahu len vtedy to je bolest riadna.Chcem sa len spytat co to moze byt? Cí je to len natiahnutie krizneho vaziva alebo to moze byt nieco vaznejsie.Dakujem za nejake odpovede

kartuš

Dobrý. Chlapec má 9.rokov a je často chorý , má časte angini , a niekedy aj zapálenú priedušnicu takže berie často antibiotika a taras sa už týždeň sťažuje na bolesť kolien a vidno že chôdza nieje plynula čo môže byť príčinou , hra sa veľa na počítači celu zimu presedel pri nom môže byť to aj sto ho poradte lebo veľmi sa bojím aby to nebolo niečo vážne . ďakujem.

petrek265

Ahojte všetci mám tiež problémy z kolenami.Najprv len ľavé ale potom už aj pravé.Mám problém vstať z postele alebo podobne.Mne poradil doktor hlavne nešportovať a brať nejaké prášky na vápnik.Volá sa to BIOMIN sa mi zdá.Môže to byť aj z nadváhy.Ja nosím ortézi a kolenice a pomáha to.Hrám futbal, bedminton a ping-pong.Nemohol som vydržať nešportovať.Veľa šťastia

bobrik

Marek114 tiez mam taky isty problem,ked idem hore schodmi prelupuje mi v kolene a boli to. Bol si s tym u doktora?prip. pomohlo ti na to nieco?co to moze byt?