menzes

Príspevok v téme: menzes
peta

mam 15 rokov a este som nedostala kramy a ked som bola na preventivnej tak mi doktorka povedala ze ak nedostanem ked budem mat 15 tak mam ist ku gynekologovi ale yevraj dievcxa si vyvija do 18 aj mamina mi to povedala ye ona dostala v 16-tich A este co by mi tam robil gynekolog dakujem za odpoved

ninuska

neboj poznam vela takych co ich dostali v 15...a ak sa neurazite mam jeden problem a neviem ako ho tu mam pridat tak ja len tak keby niekto vedel poradit.....pred 13 dnami som zacala uzivat antikoncepciu Jeanine,na 7 den som sa milovala s priatelom a teraz je 13 den a kramy ma nie a nie opustit je to normalne?dakujem a prepacte

ninuska

mam taku otazku pred 13 dnami som zacala brat antikoncepciu Jeanine,na 7 den som sa milovala s priatelom.normalne mam kramy 7 den,ale teraz je 13 den a ja ich mam stale,viete mi poradit ci je to normalne?

anonym_877

Ahoj Peta. Neboj sa. Nic zvlastne sa nedeje. Ked tvoja mama dostala kramy v 16-tich rokoch, tak si pockaj do sestnastky. Ja som ich dostala, ked som mala 15 rokov. Aj moja mama ich dostala, ked mala 15. Ale ak ich ani v 16-tich rokoch nedostanes, fakt chod ku gynekologovi. A ten ti poradi. Ale zatial ziadne stresy.

ifka

to moze byt kludne aj dedicne, ked pises, ze aj mamina ich dostala neskor to je v pohode...a gynekolog ta skontoluje, ci je vsetko ok a pripadne ti predpise nieco...netreba sa obavat ich pristup je nestresujuci :)