Prvý francúzky bozk - nepríjemné skúsenosti

Príspevok v téme: Prvý francúzky bozk - nepríjemné skúsenosti
silvia.korkova

Zalubila som sa do chlapca ktorý chodi do 9r. Ja som si myslela že ked spolu budeme chodit,že sa len budeme držat za ručky a sem tam bude pusa normalna. Ale on mi dal dlhy francusky bozk,on si mysli že sa mi to pačilo,a určite mi da dalši. Uz nikdy v živote to nechcem zažit, nechapem prečo je tak ospevovani že je to pekna vec?

silvia.korkova

co ťa do toho ako som napisala svoje meno,ja som už dosť dospela!!! dostala som už aj menstruaciu!!!! a to neznamena že ked sa lubime musime sa slintat jak prasata!! šak ma v hube bacile,mne staci taka mala pusa bez jazyka!!!! ved moja babka povedala že kedisi sa vobec nebozkavolo takym štilom ako su dnes tie francusaky,a že vraj bolo menej chorôb!! že to len teraz taka vec prišla ze francuzaky!!! ved to je aj tažke sa takto bozkat tym štilom ne?!

srandybokom

Ty vole to je srandy
napíše zrejme svoje ozajstné meno, v téme má tucet chýb, ten chlapec má špinavné zuby, je slintoš má 15 a dal francúzak 12 ročnej:-))))))))))
Viete čo ja mám 19 a nijakej som nedal ani pusu

miri413

gayMAREK: ma 12rokov. chudatko, teraz si ju mozno este viac znechutil od vsetkeho co prichadza s laskou.
silvia.korkova: dufam, ze nebudes naivka, a nenapises mu!

Gapko

silvia.korkova

No asi to bolo blbe lebo ste to robili nespravne je to uplne skvely pocit potom to pochopis ked to budes robit s niekdym kto to vie:) ja som mal tusim 16 ked som sa prvy krat bozkaval

lipoxalslim@azet.sk

infekcia? prvy krat počujem zlatko meje,dokonca som počula že sa da s toho schudnut :-) je to zdrave,ale nebudem ti tu rozpisovat že prečo a ako atd....nepochopiš to,a si na to ešte mala na take veci....počkaj ešte par rokov a pochopiš

xsinty

ked vyrastieš, tak to pochopíš...ver mi:)a ked sa budeš bozkávať s niekym koho miluješ a na kom ti záleží, tak sa ti to nebude hnusiť...i ked síce toho je strašne veľa prečo to robíme...

silvia.korkova

ja už babiky namam,ani som nemala,ja som len chcela vediet že čo sa vam na tom moze pacič? mne sa hnusia tie jezyky a sliny , a ked maju ešte spinave zuby ide mi na vracanie s toho...ras som videla ako to dvaja robili a tiekli im slini dole bradou...toto sa vam paci? nemože sa len tak bozkat? bez olizovania a slinenia a jazyky? dakujem